Layla M.
%
70

Layla M.

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Layla M.

Moeite met waar je nou Layla M. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Layla M.

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

LAYLA M. gaat over de 18-jarige Layla (Nora El Koussour), een Amsterdamse van Marokkaanse afkomst die zich tegen de wil van haar ouders en vanuit overtuiging aansluit bij een groep jonge Moslims die strijden voor acceptatie en het uitoefenen van hun geloof. Binnen de groep ontmoet ze Abdel (Ilias Addab), een jongen die haar begrijpt en haar verhalen over de ruzies thuis aanhoort. Layla wordt verliefd. In het geheim trouwen ze en Layla reist met hem naar het Midden-Oosten. Al snel blijkt dat Abdel steeds meer zijn eigen weg volgt en een buurvrouw is haar enige contact met de buitenwereld. Langzaamaan en tot haar afgrijzen, realiseert Layla zich wat de echte reden is van hun reis.

Regisseur en acteurs

  • Mijke de Jong portrait

    Mijke de Jong

    Director

Trailers

Layla M.

Layla M. streamen

Layla M. streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Layla M. downloaden

Zin om Layla M. te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Layla M. te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Layla M. torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Layla M. makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Layla M. trailer

Wil je er zeker van zijn dat Layla M. jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.