L'Chaim! - To Life!
%
76

L'Chaim! - To Life!

Bekijk de trailer

Kijk L'Chaim! - To Life!

Moeite met waar je nou L'Chaim! - To Life! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

L'Chaim! - To Life! toont het bijzondere leven van vagebond Chaim Lubelski. Hippie, miljonair, zwerver en professioneel schaakspeler: hij is het allemaal geweest. Wanneer zijn moeder verzorging nodig heeft, besluit de inmiddels 63-jarige Chaim bij haar in Antwerpen te gaan wonen. Gevormd door zijn moeders verleden als overlevende van de Holocaust, ziet Chaim het als zijn taak haar pijn te verzachten. Een intiem verhaal over onvoorwaardelijke liefde.

Regisseur en acteurs

  • Elkan Spiller portrait

    Elkan Spiller

    Director

  • Chaim Lubelski portrait

    Chaim Lubelski

    Chaim

Trailers

L'Chaim! - To Life!

Veel gehoord over L'Chaim! - To Life! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt L'Chaim! - To Life! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

L'Chaim! - To Life! streamen

Wil je L'Chaim! - To Life!, de movie met Chaim Lubelski, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je L'Chaim! - To Life! zelfs gratis kijken.

L'Chaim! - To Life! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je L'Chaim! - To Life! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet L'Chaim! - To Life! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

L'Chaim! - To Life! torrent

Op zoek naar een torrent van L'Chaim! - To Life!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van L'Chaim! - To Life! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

L'Chaim! - To Life! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van L'Chaim! - To Life!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.