L'Chaim! - To Life!
%
76

L'Chaim! - To Life!

Bekijk de trailer

Kijk L'Chaim! - To Life!

Moeite met waar je nou L'Chaim! - To Life! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

L'Chaim! - To Life! toont het bijzondere leven van vagebond Chaim Lubelski. Hippie, miljonair, zwerver en professioneel schaakspeler: hij is het allemaal geweest. Wanneer zijn moeder verzorging nodig heeft, besluit de inmiddels 63-jarige Chaim bij haar in Antwerpen te gaan wonen. Gevormd door zijn moeders verleden als overlevende van de Holocaust, ziet Chaim het als zijn taak haar pijn te verzachten. Een intiem verhaal over onvoorwaardelijke liefde.

Regisseur en acteurs

  • Elkan Spiller portrait

    Elkan Spiller

    Director

  • Chaim Lubelski portrait

    Chaim Lubelski

    Chaim

Trailers

L'Chaim! - To Life!

L'Chaim! - To Life! streamen

L'Chaim! - To Life! streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

L'Chaim! - To Life! downloaden

Zin om L'Chaim! - To Life! te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als L'Chaim! - To Life! te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

L'Chaim! - To Life! torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als L'Chaim! - To Life! makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

L'Chaim! - To Life! trailer

Wil je er zeker van zijn dat L'Chaim! - To Life! jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.