L'Chaim! - To Life!
%
76

L'Chaim! - To Life!

Bekijk de trailer

Kijk L'Chaim! - To Life!

Moeite met waar je nou L'Chaim! - To Life! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

L'Chaim! - To Life! toont het bijzondere leven van vagebond Chaim Lubelski. Hippie, miljonair, zwerver en professioneel schaakspeler: hij is het allemaal geweest. Wanneer zijn moeder verzorging nodig heeft, besluit de inmiddels 63-jarige Chaim bij haar in Antwerpen te gaan wonen. Gevormd door zijn moeders verleden als overlevende van de Holocaust, ziet Chaim het als zijn taak haar pijn te verzachten. Een intiem verhaal over onvoorwaardelijke liefde.

Regisseur en acteurs

  • Elkan Spiller portrait

    Elkan Spiller

    Director

  • Chaim Lubelski portrait

    Chaim Lubelski

    Chaim

Trailers

L'Chaim! - To Life!

Wil je L'Chaim! - To Life! kijken? De movie van Elkan Spiller uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om L'Chaim! - To Life! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om L'Chaim! - To Life! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

L'Chaim! - To Life! downloaden

Het downloaden van L'Chaim! - To Life! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je L'Chaim! - To Life! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

L'Chaim! - To Life! streamen

Het streamen van L'Chaim! - To Life! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je L'Chaim! - To Life! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar L'Chaim! - To Life! kijkt. Ideaal!

L'Chaim! - To Life! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van L'Chaim! - To Life!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

L'Chaim! - To Life! trailer

Bekijk eerst even de trailer van L'Chaim! - To Life! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.