Belleville Cop

Belleville Cop

Nu kijken

Kijk Belleville Cop

Moeite met waar je nou Belleville Cop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belleville Cop

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Baaba is flik in Belleville, waar hij - tot grote wanhoop van zijn vriendin - al zijn hele leven woont. Zij wilt samen iets zoeken, liefst vér weg van zijn moeder. Op een avond wordt zijn jeugdvriend Roland voor zijn ogen vermoord. Vastberaden om de dader te vinden, neemt Baaba de plaats van Roland in als agent op het Franse consulaat in Miami. Daar wordt hij verplicht om samen te werken met de humeurige Amerikaanse agent Ricardo. Terwijl Baaba vooral op zijn instinct vertrouwt, doet Ricardo alles netjes volgens de regels. Wanneer ze de moordenaar op het spoor komen, moet het hilarische duo een versnelling hoger schakelen...

Regisseur en acteurs

 • Rachid Bouchareb portait

  Rachid Bouchareb

  Director

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Baaba Keita

 • Luis Guzmán portait

  Luis Guzmán

  Ricardo

 • Franck Gastambide portait

  Franck Gastambide

  Actor

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Actor

 • Biyouna portait

  Biyouna

  Actor

Belleville Cop

Benieuwd naar Belleville Cop? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Belleville Cop kunt bekijken.

Belleville Cop streamen

Wil je Belleville Cop streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Belleville Cop gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Belleville Cop downloaden

movies als Belleville Cop kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Belleville Cop. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Belleville Cop. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Belleville Cop torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Belleville Cop te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Belleville Cop trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Belleville Cop je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!