Belleville Cop

Belleville Cop

Nu kijken

Kijk Belleville Cop

Moeite met waar je nou Belleville Cop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Belleville Cop

Samenvatting

Baaba is flik in Belleville, waar hij - tot grote wanhoop van zijn vriendin - al zijn hele leven woont. Zij wilt samen iets zoeken, liefst vér weg van zijn moeder. Op een avond wordt zijn jeugdvriend Roland voor zijn ogen vermoord. Vastberaden om de dader te vinden, neemt Baaba de plaats van Roland in als agent op het Franse consulaat in Miami. Daar wordt hij verplicht om samen te werken met de humeurige Amerikaanse agent Ricardo. Terwijl Baaba vooral op zijn instinct vertrouwt, doet Ricardo alles netjes volgens de regels. Wanneer ze de moordenaar op het spoor komen, moet het hilarische duo een versnelling hoger schakelen...

Regisseur en acteurs

 • Rachid Bouchareb portait

  Rachid Bouchareb

  Director

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  Baaba Keita

 • Luis Guzmán portait

  Luis Guzmán

  Ricardo

 • Franck Gastambide portait

  Franck Gastambide

  Actor

 • Julie Ferrier portait

  Julie Ferrier

  Actor

 • Biyouna portait

  Biyouna

  Actor

Belleville Cop

Veel gehoord over Belleville Cop en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Belleville Cop heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Belleville Cop streamen

Wil je Belleville Cop, de movie met Omar Sy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Belleville Cop zelfs gratis kijken.

Belleville Cop downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Belleville Cop ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Belleville Cop er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Belleville Cop torrent

Op zoek naar een torrent van Belleville Cop? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Belleville Cop te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Belleville Cop trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Belleville Cop. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.