Le grand bain
%
100

Le grand bain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Le grand bain

Moeite met waar je nou Le grand bain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Le grand bain

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Le grand bain draait?

Samenvatting

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft. In de ontroerende Franse tragikomedie Le Grand Bain schetst filmmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van het leven zoals het komt. Deze feelgoodfilm is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes. Le Grand Bain is in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is met 4,3 miljoen bezoekers een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar. Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel), Virginie Efira (Elle, Un amour impossible), Guillaume Canet (Double Vies), Leïla Bekhti (Un prophète) en Benoît Poelvoorde (Coco avant Chanel, Le tout nouveau testament) vertolken de hoofdrollen in deze ook door de pers zeer positief ontvangen film.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Lellouche portait

  Gilles Lellouche

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Laurent

 • Mathieu Amalric portait

  Mathieu Amalric

  Bertrand

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Delphine

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Amanda

 • Marina Foïs portait

  Marina Foïs

  Claire

 • Benoît Poelvoorde portait

  Benoît Poelvoorde

  Marcus

 • Jean-Hugues Anglade portait

  Jean-Hugues Anglade

  Simon

 • Jonathan Zaccaï portait

  Jonathan Zaccaï

  Thibault

 • Mélanie Doutey portait

  Mélanie Doutey

  Clem

 • Noée Abita portait

  Noée Abita

  Lola

 • Philippe Katerine portait

  Philippe Katerine

  Thierry

 • Félix Moati portait

  Félix Moati

  John

Trailers

Le grand bain

Benieuwd naar Le grand bain? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Le grand bain draait.

Le grand bain in de bioscoop

Le grand bain draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Le grand bain.

Le grand bain streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Le grand bain te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Le grand bain een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Le grand bain zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Le grand bain torrent

Op zoek naar een torrent van Le grand bain? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Le grand bain zonder zorgen.

Le grand bain downloaden

Als Le grand bain binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Le grand bain trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Le grand bain de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.