C'est la vie!
%
64

C'est la vie!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk C'est la vie!

Moeite met waar je nou C'est la vie! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor C'est la vie!

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In deze Franse feelgoodfilm runt Max al dertig jaar een cateringbedrijf. Hij heeft al heel wat feesten en partijen georganiseerd, maar lukt het hem en zijn team ook om de bruiloft van Pierre en Helena tot een daverend succes te brengen?

Regisseur en acteurs

 • Eric Toledano portait

  Eric Toledano

  Director

 • Olivier Nakache portrait

  Olivier Nakache

  Director

 • Jean-Pierre Bacri portait

  Jean-Pierre Bacri

  Actor

 • Jean-Paul Rouve portait

  Jean-Paul Rouve

  Actor

 • Gilles Lellouche portait

  Gilles Lellouche

  Actor

 • Hélène Vincent portait

  Hélène Vincent

  Actor

 • Suzanne Clément portait

  Suzanne Clément

  Actor

 • Benjamin Lavernhe portait

  Benjamin Lavernhe

  Actor

 • Judith Chemla portait

  Judith Chemla

  Actor

 • William Lebghil portait

  William Lebghil

  Actor

 • Eye Haidara portrait

  Eye Haidara

  Actor

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Actor

 • Alban Ivanov portait

  Alban Ivanov

  Actor

Trailers

C'est la vie!

Zin om C'est la vie! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om C'est la vie! te bekijken voor je op een rijtje.

C'est la vie! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je C'est la vie! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van C'est la vie!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet C'est la vie! er ook in SD heel goed uit.

C'est la vie! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je C'est la vie! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je C'est la vie! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je C'est la vie! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

C'est la vie! torrent

Denk je dat je om C'est la vie! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

C'est la vie! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of C'est la vie! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.