Leaning into the Wind

Leaning into the Wind

Bekijk de trailer

Kijk Leaning into the Wind

Moeite met waar je nou Leaning into the Wind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een wonderschone onderdompeling in de wereld van Andy Goldsworthy; een Schotse kunstenaar die je onderdeel maakt van de natuur op een ongekend bezielde wijze. Een landschapskunstenaar die soms enorme stenen en bomen bewerkt, maar nog vaker de vergankelijkheid zoekt met regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels. Die zich als een soort insect hoog door een uitgebloeide heg in het Schotse landschap voortbeweegt. Soms bestaat een kunstwerk van hem maar een minuut en raakt dat je enorm in zijn pure eenvoud. Hij lijkt een unieke relatie te hebben met de natuur, een soort gevoeligheid voor de omgeving, die wij missen, maar die wij dankzij zijn kunstwerken ook ineens ervaren. Misschien kun je je zijn werk nog het best omschrijven met de Japanse term Mono No Aware, het hartverscheurende van de dingen, of ook wel de gevoeligheid voor dingen. Door de unieke blik van Goldsworthy, bekijk je de wereld zelf ook met nieuwe ogen. Het voelt als opgaan in de natuur, als iets heilzaams, zonder ook maar ergens zweverig te zijn. Vele van Goldsworthy’s kunstwerken bestaan alleen dankzij de film. Een film die mede dankzij de prachtige sound-track van de beroemde Fred Frith op zichzelf staat, maar ook dus onderdeel is van zijn kunst. Voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met de kunst van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Riedelsheimer portrait

  Thomas Riedelsheimer

  Director

 • Andy Goldsworthy portrait

  Andy Goldsworthy

  Himself

 • Tina Fiske portrait

  Tina Fiske

  Herself

 • Holly Goldsworthy portrait

  Holly Goldsworthy

  Herself

Trailers

Leaning into the Wind

Wil je Leaning into the Wind kijken? De movie van Thomas Riedelsheimer uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Leaning into the Wind op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Leaning into the Wind met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Leaning into the Wind downloaden

Het downloaden van Leaning into the Wind is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Leaning into the Wind ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Leaning into the Wind streamen

Het streamen van Leaning into the Wind heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Leaning into the Wind online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Leaning into the Wind kijkt. Ideaal!

Leaning into the Wind torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Leaning into the Wind. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Leaning into the Wind trailer

Bekijk eerst even de trailer van Leaning into the Wind voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.