Legend of the Lost
%
61

Legend of the Lost

Nu kijken

Kijk Legend of the Lost

Moeite met waar je nou Legend of the Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Legend of the Lost

Samenvatting

Actie, mysterie en intrige met John Wayne en Sophia Loren in de hoofdrollen. Op de achtergrond prijken prachtige beelden van de fabelachtige woestijnen van de Sahara.

Regisseur en acteurs

 • Henry Hathaway portait

  Henry Hathaway

  Director

 • John Wayne portait

  John Wayne

  Joe January

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Dita

 • Rossano Brazzi portait

  Rossano Brazzi

  Paul Bonnard

 • Kurt Kasznar portait

  Kurt Kasznar

  Prefect Dukas

 • Ibrahim El Hadish portrait

  Ibrahim El Hadish

  Galli Galli

 • Angela Portaluri portrait

  Angela Portaluri

  Girl

 • Sonia Moser portrait

  Sonia Moser

  Girl

Legend of the Lost

Veel gehoord over Legend of the Lost en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Legend of the Lost heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Legend of the Lost streamen

Wil je Legend of the Lost, de movie met John Wayne, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Legend of the Lost zelfs gratis kijken.

Legend of the Lost downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Legend of the Lost ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Legend of the Lost er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Legend of the Lost torrent

Op zoek naar een torrent van Legend of the Lost? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Legend of the Lost te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Legend of the Lost trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Legend of the Lost. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.