Legend of the Lost
%
61

Legend of the Lost

Nu kijken

Kijk Legend of the Lost

Moeite met waar je nou Legend of the Lost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Legend of the Lost

Samenvatting

Actie, mysterie en intrige met John Wayne en Sophia Loren in de hoofdrollen. Op de achtergrond prijken prachtige beelden van de fabelachtige woestijnen van de Sahara.

Regisseur en acteurs

 • Henry Hathaway portait

  Henry Hathaway

  Director

 • John Wayne portait

  John Wayne

  Joe January

 • Sophia Loren portait

  Sophia Loren

  Dita

 • Rossano Brazzi portait

  Rossano Brazzi

  Paul Bonnard

 • Kurt Kasznar portait

  Kurt Kasznar

  Prefect Dukas

 • Ibrahim El Hadish portrait

  Ibrahim El Hadish

  Galli Galli

 • Angela Portaluri portrait

  Angela Portaluri

  Girl

 • Sonia Moser portrait

  Sonia Moser

  Girl

Legend of the Lost

Wil je Legend of the Lost kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1957 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Legend of the Lost streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Legend of the Lost niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Legend of the Lost zelfs gratis bekijken.

Legend of the Lost downloaden

Wil je Legend of the Lost ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Legend of the Lost overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Legend of the Lost torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Legend of the Lost is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Legend of the Lost trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Legend of the Lost de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.