Barbapapa
%
70

Barbapapa

Kijk Barbapapa

Moeite met waar je nou Barbapapa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Regisseur en acteurs

 • Naum Ardashnikov portrait

  Naum Ardashnikov

  Director

 • Oleg Efremov portait

  Oleg Efremov

  Director

 • Vyacheslav Nevinnyy portait

  Vyacheslav Nevinnyy

  Pyotr Sebejkin

 • Pyotr Shcherbakov portait

  Pyotr Shcherbakov

  Bayan player

 • Evgeniy Evstigneev portait

  Evgeniy Evstigneev

  Adamych

 • Aleksandr Kalyagin portait

  Aleksandr Kalyagin

  Pyotr Poluorlov

 • Irina Miroshnichenko portait

  Irina Miroshnichenko

  Klava Poluorlova

 • Georgi Burkov portait

  Georgi Burkov

  Father-in-law

 • Boris Shcherbakov portait

  Boris Shcherbakov

  Sebejkin's friend

 • Anastasiya Nemolyayeva portait

  Anastasiya Nemolyayeva

  A little Sebejkina

Barbapapa

Op zoek naar Barbapapa? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Barbapapa streamen

Het streamen van movies als Barbapapa heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Barbapapa waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Barbapapa dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Barbapapa downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Barbapapa te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Barbapapa torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Barbapapa trailer

Weet je nog niet zeker of Barbapapa jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.