Barbapapa
%
70

Barbapapa

Nu kijken

Kijk Barbapapa

Moeite met waar je nou Barbapapa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barbapapa

Samenvatting

Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Regisseur en acteurs

 • Naum Ardashnikov portrait

  Naum Ardashnikov

  Director

 • Oleg Efremov portait

  Oleg Efremov

  Director

 • Vyacheslav Nevinnyy portait

  Vyacheslav Nevinnyy

  Pyotr Sebejkin

 • Pyotr Shcherbakov portait

  Pyotr Shcherbakov

  Bayan player

 • Evgeniy Evstigneev portait

  Evgeniy Evstigneev

  Adamych

 • Aleksandr Kalyagin portait

  Aleksandr Kalyagin

  Pyotr Poluorlov

 • Irina Miroshnichenko portait

  Irina Miroshnichenko

  Klava Poluorlova

 • Georgi Burkov portait

  Georgi Burkov

  Father-in-law

 • Boris Shcherbakov portait

  Boris Shcherbakov

  Sebejkin's friend

 • Anastasiya Nemolyayeva portait

  Anastasiya Nemolyayeva

  A little Sebejkina

Barbapapa

Wil je Barbapapa kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1974 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barbapapa streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barbapapa niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barbapapa zelfs gratis bekijken.

Barbapapa downloaden

Wil je Barbapapa ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barbapapa overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barbapapa torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barbapapa is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barbapapa trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barbapapa de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.