P'tit Quinquin
%
74

P'tit Quinquin

Bekijk de trailer

Kijk P'tit Quinquin

Moeite met waar je nou P'tit Quinquin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een slaperig dorpje in Noord-Frankrijk wordt brutaal wakker geschud wanneer het lijk van een vermiste vrouw wordt teruggevonden. Deze macabere ontdekking is echter nog maar het begin van een reeks absurde misdaden. De stuntelige detective Van der Weyden leidt het onwaarschijnlijke politieonderzoek naar de bizarre delicten. Maar de kwajongensstreken van de plaatselijke jeugd, onder leiding van P’tit Quinquin, maken het de rechercheur knap lastig…

Regisseur en acteurs

 • Bruno Dumont portait

  Bruno Dumont

  Director

 • Alane Delhaye portait

  Alane Delhaye

  P'tit Quinquin

 • Lucy Caron portrait

  Lucy Caron

  Eve Terrier

 • Bernard Pruvost portait

  Bernard Pruvost

  Van Der Weyden

 • Philippe Jore portait

  Philippe Jore

  Carpentier

 • Lisa Hartmann portrait

  Lisa Hartmann

  Lisa Terrier

 • Julien Bodard portrait

  Julien Bodard

  Kevin

 • Corentin Carpentier portrait

  Corentin Carpentier

  Jordan

 • Jason Cirot portrait

  Jason Cirot

  Dany

Trailers

P'tit Quinquin

Benieuwd naar P'tit Quinquin? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als P'tit Quinquin kunt bekijken.

P'tit Quinquin streamen

Wil je P'tit Quinquin streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je P'tit Quinquin gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

P'tit Quinquin downloaden

movies als P'tit Quinquin kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar P'tit Quinquin. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van P'tit Quinquin. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

P'tit Quinquin torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om P'tit Quinquin te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

P'tit Quinquin trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of P'tit Quinquin je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!