P'tit Quinquin
%
74

P'tit Quinquin

Bekijk de trailer

Kijk P'tit Quinquin

Moeite met waar je nou P'tit Quinquin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een slaperig dorpje in Noord-Frankrijk wordt brutaal wakker geschud wanneer het lijk van een vermiste vrouw wordt teruggevonden. Deze macabere ontdekking is echter nog maar het begin van een reeks absurde misdaden. De stuntelige detective Van der Weyden leidt het onwaarschijnlijke politieonderzoek naar de bizarre delicten. Maar de kwajongensstreken van de plaatselijke jeugd, onder leiding van P’tit Quinquin, maken het de rechercheur knap lastig…

Regisseur en acteurs

 • Bruno Dumont portait

  Bruno Dumont

  Director

 • Alane Delhaye portait

  Alane Delhaye

  P'tit Quinquin

 • Lucy Caron portrait

  Lucy Caron

  Eve Terrier

 • Bernard Pruvost portait

  Bernard Pruvost

  Van Der Weyden

 • Philippe Jore portait

  Philippe Jore

  Carpentier

 • Lisa Hartmann portrait

  Lisa Hartmann

  Lisa Terrier

 • Julien Bodard portrait

  Julien Bodard

  Kevin

 • Corentin Carpentier portrait

  Corentin Carpentier

  Jordan

 • Jason Cirot portrait

  Jason Cirot

  Dany

Trailers

P'tit Quinquin

P'tit Quinquin streamen

P'tit Quinquin streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

P'tit Quinquin downloaden

Zin om P'tit Quinquin te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als P'tit Quinquin te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

P'tit Quinquin torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als P'tit Quinquin makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

P'tit Quinquin trailer

Wil je er zeker van zijn dat P'tit Quinquin jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.