Lionheart
%
55

Lionheart

Nu kijken

Kijk Lionheart

Moeite met waar je nou Lionheart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lionheart

Samenvatting

In order to save her father's ailing bus company, competent but perennially overlooked Adaeze must find a way to work alongside feckless uncle Godswill.

Regisseur en acteurs

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Director

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Adaeze

 • Nkem Owoh portait

  Nkem Owoh

  Godswill

 • Pete Edochie portrait

  Pete Edochie

  Ernest

 • Onyeka Onwenu portrait

  Onyeka Onwenu

  Abigail

Lionheart

Wil je Lionheart kijken? De movie van Genevieve Nnaji uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Lionheart op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Lionheart met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Lionheart downloaden

Het downloaden van Lionheart is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Lionheart ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Lionheart streamen

Het streamen van Lionheart heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Lionheart online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Lionheart kijkt. Ideaal!

Lionheart torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Lionheart. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Lionheart trailer

Bekijk eerst even de trailer van Lionheart voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.