Lionheart
%
55

Lionheart

Nu kijken

Kijk Lionheart

Moeite met waar je nou Lionheart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lionheart

Samenvatting

In order to save her father's ailing bus company, competent but perennially overlooked Adaeze must find a way to work alongside feckless uncle Godswill.

Regisseur en acteurs

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Director

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Adaeze

 • Nkem Owoh portait

  Nkem Owoh

  Godswill

 • Pete Edochie portrait

  Pete Edochie

  Ernest

 • Onyeka Onwenu portrait

  Onyeka Onwenu

  Abigail

Lionheart

Wil je Lionheart kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Lionheart streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Lionheart niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Lionheart zelfs gratis bekijken.

Lionheart downloaden

Wil je Lionheart ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Lionheart overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Lionheart torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Lionheart is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Lionheart trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Lionheart de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.