Lionheart
%
55

Lionheart

Nu kijken

Kijk Lionheart

Moeite met waar je nou Lionheart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lionheart

Samenvatting

In order to save her father's ailing bus company, competent but perennially overlooked Adaeze must find a way to work alongside feckless uncle Godswill.

Regisseur en acteurs

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Director

 • Genevieve Nnaji portait

  Genevieve Nnaji

  Adaeze

 • Nkem Owoh portait

  Nkem Owoh

  Godswill

 • Pete Edochie portrait

  Pete Edochie

  Ernest

 • Onyeka Onwenu portrait

  Onyeka Onwenu

  Abigail

Lionheart

Lionheart streamen

Lionheart streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Lionheart downloaden

Zin om Lionheart te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Lionheart te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Lionheart torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Lionheart makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Lionheart trailer

Wil je er zeker van zijn dat Lionheart jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.