Little

Little

Bekijk de trailer

Kijk Little

Moeite met waar je nou Little moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When aging hits you hard... but in reverse. In de hilarische komedie Little wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden? Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). Little is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

Regisseur en acteurs

 • Tina Gordon Chism portrait

  Tina Gordon Chism

  Director

 • Marsai Martin portait

  Marsai Martin

  Actor

 • Issa Rae portait

  Issa Rae

  Actor

 • JD McCrary portait

  JD McCrary

  Isaac

 • Justin Hartley portait

  Justin Hartley

  Actor

 • Mikey Day portait

  Mikey Day

  Actor

 • Blair Jasin portait

  Blair Jasin

  Actor

 • Chelsea Hayes portait

  Chelsea Hayes

  Actor

Trailers

Little

Benieuwd naar Little? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Little kunt bekijken.

Little streamen

Wil je Little streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Little gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Little downloaden

movies als Little kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Little. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Little. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Little torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Little te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Little trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Little je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!