Odyssee, L'
%
67

Odyssee, L'

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Odyssee, L'

Moeite met waar je nou Odyssee, L' moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Odyssee, L'

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

1946. Jacques-Yves Cousteau leeft met zijn vrouw en hun twee zonen in een prachtig huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze, 's nachts kijken ze naar de sterren. Ze leven in een paradijs, maar Cousteau is niet tevreden. Hij leeft voor het avontuur en gelooft met heel zijn hart in ontwikkeling en vooruitgang. Dankzij zijn uitvinding, een apparaat waarmee je onder water kunt ademen, heeft hij een nieuwe wereld ontdekt. Een wereld die hij met zijn boot Calypso verder wil bestuderen. In de jaren die volgen wordt Cousteau dankzij zijn ontdekkingen en de gemaakte films tijdens zijn reizen, een wereldwijde beroemdheid met grootse dromen. Terwijl de "Koning van de zee" enkel bezig is zijn eerdere prestaties te overtreffen, ziet zijn zoon Philippe steeds meer in hoe vervuild de zee aan het raken is. Hoewel vader en zoon dezelfde liefde en passie voor de natuur delen en hun grootste avontuur ooit ze staat te wachten, is een conflict onvermijdelijk.

Regisseur en acteurs

 • Jérôme Salle portait

  Jérôme Salle

  Director

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Jacques Cousteau

 • Pierre Niney portait

  Pierre Niney

  Philippe Cousteau

 • Audrey Tautou portait

  Audrey Tautou

  Simone Melchior Cousteau

 • Laurent Lucas portait

  Laurent Lucas

  Philippe Tailliez

 • Benjamin Lavernhe portait

  Benjamin Lavernhe

  Jean-Michel Cousteau

Trailers

Odyssee, L'

Benieuwd naar Odyssee, L'? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Odyssee, L' kunt bekijken.

Odyssee, L' streamen

Wil je Odyssee, L' streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Odyssee, L' gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Odyssee, L' downloaden

movies als Odyssee, L' kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Odyssee, L'. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Odyssee, L'. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Odyssee, L' torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Odyssee, L' te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Odyssee, L' trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Odyssee, L' je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!