Loenatik de Moevie
%
68

Loenatik de Moevie

Nu kijken

Kijk Loenatik de Moevie

Moeite met waar je nou Loenatik de Moevie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Loenatik de Moevie

Samenvatting

Het dak van de kliniek "Zonnedael" staat op instorten. De bewoners: De Majoor, Bep Brul, Mevrouw de Haas, Fats en Dr. Doolittle, moeten verhuizen. Directeur Bomhoff regelt nieuw onderdak in de ouderwetse kliniek 'Binnenzorg'. Hier gelden echter een hoop strengere regels en hoofdzuster Hellemans is onuitstaanbaar. Onze vijf helden vinden het maar niets en besluiten te ontsnappen om terug te keren naar het vertrouwde 'Zonnedael'. De Majoor heeft een oude kaart van de omgeving en onderweg goed op de route gelet. Jammer genoeg raken ze elkaar al snel kwijt en een avontuurlijke reis begint. Zal het de loenies lukken uit handen van de gemene zuster Hellemans te blijven? En vinden ze elkaar en "Zonnedael" terug?

Regisseur en acteurs

 • Bobby Eerhart portrait

  Bobby Eerhart

  Director

 • Karen van Holst Pellekaan portait

  Karen van Holst Pellekaan

  Bep Brul

 • Martin van Waardenberg portait

  Martin van Waardenberg

  De Majoor

 • John Buijsman portrait

  John Buijsman

  Dr. Doolittle

 • Dick van den Toorn portrait

  Dick van den Toorn

  Fats

 • Judith Bovenberg portrait

  Judith Bovenberg

  Mevrouw De Haas

 • Walter Crommelin portrait

  Walter Crommelin

  Bomhoff

 • Jacqueline Blom portrait

  Jacqueline Blom

  Zuster Ten Hoeven

 • Ria Eimers portait

  Ria Eimers

  Hellemans

 • Adriaan Adriaanse portrait

  Adriaan Adriaanse

  Aadje

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Albertus Marinus Jacobus Hagenstein-Huygens

Loenatik de Moevie

Veel gehoord over Loenatik de Moevie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Loenatik de Moevie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Loenatik de Moevie streamen

Wil je Loenatik de Moevie, de movie met Karen van Holst Pellekaan, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Loenatik de Moevie zelfs gratis kijken.

Loenatik de Moevie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Loenatik de Moevie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Loenatik de Moevie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Loenatik de Moevie torrent

Op zoek naar een torrent van Loenatik de Moevie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Loenatik de Moevie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Loenatik de Moevie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Loenatik de Moevie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.