Loenatik de Moevie
%
68

Loenatik de Moevie

Nu kijken

Kijk Loenatik de Moevie

Moeite met waar je nou Loenatik de Moevie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Loenatik de Moevie

Samenvatting

Het dak van de kliniek "Zonnedael" staat op instorten. De bewoners: De Majoor, Bep Brul, Mevrouw de Haas, Fats en Dr. Doolittle, moeten verhuizen. Directeur Bomhoff regelt nieuw onderdak in de ouderwetse kliniek 'Binnenzorg'. Hier gelden echter een hoop strengere regels en hoofdzuster Hellemans is onuitstaanbaar. Onze vijf helden vinden het maar niets en besluiten te ontsnappen om terug te keren naar het vertrouwde 'Zonnedael'. De Majoor heeft een oude kaart van de omgeving en onderweg goed op de route gelet. Jammer genoeg raken ze elkaar al snel kwijt en een avontuurlijke reis begint. Zal het de loenies lukken uit handen van de gemene zuster Hellemans te blijven? En vinden ze elkaar en "Zonnedael" terug?

Regisseur en acteurs

 • Bobby Eerhart portrait

  Bobby Eerhart

  Director

 • Karen van Holst Pellekaan portait

  Karen van Holst Pellekaan

  Bep Brul

 • Martin van Waardenberg portait

  Martin van Waardenberg

  De Majoor

 • John Buijsman portrait

  John Buijsman

  Dr. Doolittle

 • Dick van den Toorn portrait

  Dick van den Toorn

  Fats

 • Judith Bovenberg portrait

  Judith Bovenberg

  Mevrouw De Haas

 • Walter Crommelin portrait

  Walter Crommelin

  Bomhoff

 • Jacqueline Blom portrait

  Jacqueline Blom

  Zuster Ten Hoeven

 • Ria Eimers portait

  Ria Eimers

  Hellemans

 • Adriaan Adriaanse portrait

  Adriaan Adriaanse

  Aadje

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Albertus Marinus Jacobus Hagenstein-Huygens

Loenatik de Moevie

Wil je Loenatik de Moevie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Loenatik de Moevie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Loenatik de Moevie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Loenatik de Moevie zelfs gratis bekijken.

Loenatik de Moevie downloaden

Wil je Loenatik de Moevie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Loenatik de Moevie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Loenatik de Moevie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Loenatik de Moevie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Loenatik de Moevie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Loenatik de Moevie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.