Long Day's Journey Into the Night
%
73

Long Day's Journey Into the Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Long Day's Journey Into the Night

Moeite met waar je nou Long Day's Journey Into the Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Long Day's Journey Into the Night

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Long Day's Journey Into the Night draait?

Samenvatting

Deze neo-noir vol virtuoze visuele hoogstandjes is in twee delen gesplitst: het eerste is een detectiveverhaal vol verborgen verlangens en onoplosbare intriges, het tweede deel is een duizelingwekkende, trance-achtige reis door de stad Kaili in 3D. Long Day's Journey Into Night ging in wereldpremière in Cannes 2018 in de tweede competitie Un Certain Regard en was eerder dit jaar te zien op het International film Festival Rotterdam. Luo Hongwu (Huang Jue) keert voor de begrafenis van zijn vader terug naar Kaili, zijn geboortestad die hij vele jaren daarvoor ontvluchtte. Luo, gekweld door gevoelens van verlies en spijt, herinnert zich de gewelddadige dood van een oude vriend, Wild Cat, en zoekt naar zijn verloren liefde Wan Qiwen, die hij de afgelopen twintig jaar nooit heeft kunnen vergeten. Het betoverende Long Day's Journey Into Night zit vol verborgen aanwijzingen, dubbelzinnige motieven en verdubbelingen, en is in twee delen gesplitst: het eerste is een niet-chronologisch detectiveverhaal, het tweede deel is een duizelingwekkende, trance-achtige droom in 3D (een single take van 59 minuten). Samen met Luo dompelen we ons onder in de labyrintische stad, een verstilde, hypnotiserende ervaring vol vervaagde herinneringen, verloren momenten, verborgen verlangens en onoplosbare intriges. Na zijn veelgeprezen debuut Kaili Blues (2016) brak schrijver-regisseur Bi Gan presale box-officerecords in China met Long Day's Journey Into Night, die zich opnieuw afspeelt in zijn geboorteplaats Kaili in het zuidwesten van China. De formidabele actrice Sylvia Chang speelt de moeder van Wild Cat. Previously Unreleased Deze zomer besteedt Eye aandacht aan films die wel de selecties van prominente internationale festivals haalden, maar volgens Eye onterecht de Nederlandse bioscopen niet bereikten. Onder de noemer Previously Unreleased is deze zomer acht van deze films te zien. De titels zijn geselecteerd uit het aanbod van de internationale festivals en bestrijken het veelzijdige spectrum van de internationale arthousefilm. Dit jaar staan onder meer de nieuwste producties van Guy Maddin, Corneliu Porumboiu, Bi Gan, Aleksei German Jr., Roberto Minervini en Domingo Sotomayor op het programma.

Regisseur en acteurs

 • Bi Gan portait

  Bi Gan

  Director

 • Huang Jue portait

  Huang Jue

  Luo Hongwu

 • 汤唯 portait

  汤唯

  Wan Qiwen

 • Sylvia Chang portait

  Sylvia Chang

  Wild Cat's mother

 • Lee Hong Chi portrait

  Lee Hong Chi

  Wild Cat

 • Chen Yongzhong portrait

  Chen Yongzhong

  Actor

 • Li Meng portrait

  Li Meng

  Actor

 • Zeng Meihuizi portrait

  Zeng Meihuizi

  Actor

Trailers

Long Day's Journey Into the Night

Benieuwd naar Long Day's Journey Into the Night? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Long Day's Journey Into the Night draait.

Long Day's Journey Into the Night in de bioscoop

Long Day's Journey Into the Night draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Long Day's Journey Into the Night.

Long Day's Journey Into the Night streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Long Day's Journey Into the Night te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Long Day's Journey Into the Night een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Long Day's Journey Into the Night zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Long Day's Journey Into the Night torrent

Op zoek naar een torrent van Long Day's Journey Into the Night? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Long Day's Journey Into the Night zonder zorgen.

Long Day's Journey Into the Night downloaden

Als Long Day's Journey Into the Night binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Long Day's Journey Into the Night trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Long Day's Journey Into the Night de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.