Loro
Bekijk de trailer

Kijk Loro

Moeite met waar je nou Loro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Loro

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Toni Servillo portait

  Toni Servillo

  Silvio Berlusconi

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Gianpaolo Tarantini

 • Elena Sofia Ricci portait

  Elena Sofia Ricci

  Veronica Lario

 • Ricky Memphis portait

  Ricky Memphis

  Stefano Ricucci

 • Roberto Herlitzka portait

  Roberto Herlitzka

  Actor

 • Alessia Fabiani portrait

  Alessia Fabiani

  Actor

 • Roberto De Francesco portait

  Roberto De Francesco

  Actor

 • Dario Cantarelli portait

  Dario Cantarelli

  Actor

Trailers

Loro

Wil je Loro kijken? De movie van Paolo Sorrentino uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Loro op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Loro met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Loro downloaden

Het downloaden van Loro is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Loro ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Loro streamen

Het streamen van Loro heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Loro online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Loro kijkt. Ideaal!

Loro torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Loro. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Loro trailer

Bekijk eerst even de trailer van Loro voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.