Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace
%
66

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

Moeite met waar je nou Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De brutale ekster Solan zet opnieuw een klein Noors dorp op stelten. Wanneer hij hoort over de traditionele kaasrace tussen zijn woonplaats en het naburige dorp, zet hij alles op alles om zich te bewijzen als een echte racekampioen! Met zijn beste vriend, de egel Ludwig, en de slimme uitvinder Reodor in zijn team, twijfelt Solan niet aan de overwinning. Maar het wordt erg spannend, wanneer hun tegenstander de hulp inschakelt van een vreemde grappenmaker en een woeste gorilla.

Regisseur en acteurs

  • Rasmus A. Sivertsen portrait

    Rasmus A. Sivertsen

    Director

Trailers

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace streamen

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace downloaden

Zin om Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace trailer

Wil je er zeker van zijn dat Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.