Love
%
60

Love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Love

Moeite met waar je nou Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Love

Samenvatting

Een seksueel melodrama over een jongen en een meisje en een ander meisje. Love overstijgt goed en kwaad. Love is een genetisch verlangen. Love is een ander bewustzijn. Love is een harddrug. Love is een geestesziekte. Love is een machtsspel. Love is jezelf voorbij streven. Love is verblindend licht. Love is sperma, vloeistoffen en tranen. Love is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje. Het is nieuwjaarsdag vroeg in de ochtend als de telefoon gaat. Murphy ontwaakt naast zijn jonge vrouw en tweejarig kind. Hij luistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter vernomen heeft. Electra is al een tijd vermist, en ze is bang dat er iets met haar is gebeurd. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven; zijn twee jaar met Electra. Een brandende passie vol beloftes, spelletjes, excessen en fouten.

Regisseur en acteurs

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Director

 • Karl Glusman portait

  Karl Glusman

  Murphy

 • Aomi Muyock portait

  Aomi Muyock

  Electra

 • Klara Kristin portait

  Klara Kristin

  Omi

 • Juan Saavedra portrait

  Juan Saavedra

  Julio

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Noé - Art Gallery Owner (as Jean Couteau)

 • Vincent Maraval portrait

  Vincent Maraval

  Lieutenant Castel

 • Déborah Révy portait

  Déborah Révy

  Paula

Trailers

Love

Benieuwd naar Love? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Love kunt bekijken.

Love streamen

Wil je Love streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Love gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Love downloaden

movies als Love kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Love. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Love. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Love torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Love te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Love trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Love je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!