Love
%
60

Love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Love

Moeite met waar je nou Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Love

Samenvatting

Een seksueel melodrama over een jongen en een meisje en een ander meisje. Love overstijgt goed en kwaad. Love is een genetisch verlangen. Love is een ander bewustzijn. Love is een harddrug. Love is een geestesziekte. Love is een machtsspel. Love is jezelf voorbij streven. Love is verblindend licht. Love is sperma, vloeistoffen en tranen. Love is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje. Het is nieuwjaarsdag vroeg in de ochtend als de telefoon gaat. Murphy ontwaakt naast zijn jonge vrouw en tweejarig kind. Hij luistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter vernomen heeft. Electra is al een tijd vermist, en ze is bang dat er iets met haar is gebeurd. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven; zijn twee jaar met Electra. Een brandende passie vol beloftes, spelletjes, excessen en fouten.

Regisseur en acteurs

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Director

 • Karl Glusman portait

  Karl Glusman

  Murphy

 • Aomi Muyock portait

  Aomi Muyock

  Electra

 • Klara Kristin portait

  Klara Kristin

  Omi

 • Juan Saavedra portrait

  Juan Saavedra

  Julio

 • Gaspar Noé portait

  Gaspar Noé

  Noé - Art Gallery Owner (as Jean Couteau)

 • Vincent Maraval portrait

  Vincent Maraval

  Lieutenant Castel

 • Déborah Révy portait

  Déborah Révy

  Paula

Trailers

Love

Zin om Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Love te bekijken voor je op een rijtje.

Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Love er ook in SD heel goed uit.

Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Love torrent

Denk je dat je om Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Love trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Love de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.