Love At First Hiccup
%
61

Love At First Hiccup

Nu kijken

Kijk Love At First Hiccup

Moeite met waar je nou Love At First Hiccup moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Love At First Hiccup

Samenvatting

Anja is a beautiful and very well proportioned high school senior... and still a virgin. She insists that she wants her first time to be with a guy, who knows what it's about. Her rich (and arrogant, pretentious and obnoxious) boyfriend Peter serves the purpose, and he's more than willing. In fact, he's pushing forward as much as he can, but Victor, a freshman who has a serious crush on Anja, has other plans. Her first time should definitely not be with this buffoon, and he's ready to take it VERY far!

Regisseur en acteurs

 • Thomas Villum Jensen portrait

  Thomas Villum Jensen

  Director

 • Sofie Lassen-Kahlke portait

  Sofie Lassen-Kahlke

  Anja

 • Robert Hansen portait

  Robert Hansen

  Viktor

 • Karen-Lise Mynster portait

  Karen-Lise Mynster

  Bente

 • Karl Bille portrait

  Karl Bille

  Torkild

 • Mira Wanting portait

  Mira Wanting

  Gitte

 • Sebastian Jessen portrait

  Sebastian Jessen

  Brian

 • Thomas Bo Larsen portait

  Thomas Bo Larsen

  Historielærer

 • Anne-Grethe Bjarup Riis portait

  Anne-Grethe Bjarup Riis

  Ekspedient i Dyreforretning

 • Helle Fagralid portait

  Helle Fagralid

  Lotte

Love At First Hiccup

Zin om Love At First Hiccup lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Love At First Hiccup te bekijken voor je op een rijtje.

Love At First Hiccup downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Love At First Hiccup downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Love At First Hiccup. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Love At First Hiccup er ook in SD heel goed uit.

Love At First Hiccup streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Love At First Hiccup net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Love At First Hiccup hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Love At First Hiccup helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Love At First Hiccup torrent

Denk je dat je om Love At First Hiccup te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Love At First Hiccup trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Love At First Hiccup de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.