M.
Bekijk de trailer

Kijk M.

Moeite met waar je nou M. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor M.

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen M. draait?

Samenvatting

Lila is een jong meisje dat kampt met een stotterprobleem en zich bijgevolg liever hult in stilte. Haar leven wordt overhoop gehaald wanneer ze verliefd wordt op Mo, een kamikazepiloot die zijn leven riskeert bij elke illegale straatrace waaraan hij deelneemt. Voor hem tracht Lila onder het juk van haar spraakgebrek te komen. Op zijn beurt tracht Mo dan weer te stoppen met zijn suïcidale sportbetrachtingen. Maar de adrenaline en de liefde voor het risico zijn als drugs waarvan hij moeilijk afstand kan nemen…

Regisseur en acteurs

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Director

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Actor

 • Redouanne Harjane portait

  Redouanne Harjane

  Actor

 • Jean-Pierre Léaud portait

  Jean-Pierre Léaud

  Actor

 • Maud Thibault portrait

  Maud Thibault

  Actor

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Actor

 • Estelle Meyer portrait

  Estelle Meyer

  Actor

 • Alain Massaboua portrait

  Alain Massaboua

  Actor

 • Priscillia Jones portrait

  Priscillia Jones

  Actor

Trailers

M.

Benieuwd naar M.? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar M. draait.

M. in de bioscoop

M. draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor M..

M. streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra M. te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat M. een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je M. zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

M. torrent

Op zoek naar een torrent van M.? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je M. zonder zorgen.

M. downloaden

Als M. binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

M. trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of M. de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.