M.
Bekijk de trailer

Kijk M.

Moeite met waar je nou M. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor M.

Samenvatting

Lila is een jong meisje dat kampt met een stotterprobleem en zich bijgevolg liever hult in stilte. Haar leven wordt overhoop gehaald wanneer ze verliefd wordt op Mo, een kamikazepiloot die zijn leven riskeert bij elke illegale straatrace waaraan hij deelneemt. Voor hem tracht Lila onder het juk van haar spraakgebrek te komen. Op zijn beurt tracht Mo dan weer te stoppen met zijn suïcidale sportbetrachtingen. Maar de adrenaline en de liefde voor het risico zijn als drugs waarvan hij moeilijk afstand kan nemen…

Regisseur en acteurs

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Director

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Actor

 • Redouanne Harjane portait

  Redouanne Harjane

  Actor

 • Jean-Pierre Léaud portait

  Jean-Pierre Léaud

  Actor

 • Maud Thibault portrait

  Maud Thibault

  Actor

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Actor

 • Estelle Meyer portrait

  Estelle Meyer

  Actor

 • Alain Massaboua portrait

  Alain Massaboua

  Actor

 • Priscillia Jones portrait

  Priscillia Jones

  Actor

Trailers

M.

Zin om M. lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om M. te bekijken voor je op een rijtje.

M. downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je M. downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van M.. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet M. er ook in SD heel goed uit.

M. streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je M. net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je M. hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je M. helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

M. torrent

Denk je dat je om M. te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

M. trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of M. de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.