M.
Bekijk de trailer

Kijk M.

Moeite met waar je nou M. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor M.

Samenvatting

De jonge Lila heeft last van het stotteren en hierdoor hult zij zich in stilzwijgen. Haar leven wordt op zijn kop gezet wanneer ze verliefd wordt op Mo, een snelheidsduivel die zijn leven riskeert bij elke clandestiene autorace. Naarmate hun relatie vordert, durft Lila opnieuw meer te praten. Hun passie zorgt ervoor dat Mo zijn suïcidale sportieve uitdagingen een halt toeroept, maar adrenaline en de liefde voor het nemen van risico's blijken verslavende drugs.

Regisseur en acteurs

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Director

 • Sara Forestier portait

  Sara Forestier

  Actor

 • Redouanne Harjane portait

  Redouanne Harjane

  Actor

 • Jean-Pierre Léaud portait

  Jean-Pierre Léaud

  Actor

 • Maud Thibault portrait

  Maud Thibault

  Actor

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Actor

 • Estelle Meyer portrait

  Estelle Meyer

  Actor

 • Alain Massaboua portrait

  Alain Massaboua

  Actor

 • Priscillia Jones portrait

  Priscillia Jones

  Actor

Trailers

M.

Benieuwd naar M.? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als M. kunt bekijken.

M. streamen

Wil je M. streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je M. gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

M. downloaden

movies als M. kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar M.. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van M.. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

M. torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om M. te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

M. trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of M. je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!