M Cream
%
56

M Cream

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk M Cream

Moeite met waar je nou M Cream moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor M Cream

Samenvatting

A college student and his friends embark on a journey of self-discovery when they trek into the Himalayas searching for a source of mythical hashish.

Regisseur en acteurs

 • Agneya Singh portrait

  Agneya Singh

  Director

 • Tom Alter portait

  Tom Alter

  Arun Bhardwaj

 • Raaghav Chanana portrait

  Raaghav Chanana

  Niz

 • Ira Dubey portait

  Ira Dubey

  Jayashree Bose (Jay)

 • Barry John portrait

  Barry John

  Vishnu Das

 • Beatrice Ordeix portrait

  Beatrice Ordeix

  Marie Sartre

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

M Cream

M Cream streamen

M Cream streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

M Cream downloaden

Zin om M Cream te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als M Cream te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

M Cream torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als M Cream makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

M Cream trailer

Wil je er zeker van zijn dat M Cream jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.