Ma

Ma

Bekijk de trailer

Kijk Ma

Moeite met waar je nou Ma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Everybody's welcome at Ma's. But good luck getting home safe. Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann, die in een rustig stadje in Ohio woont. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers, Glass), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar "Ma". Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie. Verder met o.a. Juliette Lewis (August: Osage County), Luke Evans (Beauty and the Beast), Missi Pyle (Gone Girl), McKaley Miller (Hart of Dixie), Corey Fogemanis (Girl Meets World), Gianni Paolo (Power) en Dante Brown (Lethal Weapon serie).

Regisseur en acteurs

 • Tate Taylor portait

  Tate Taylor

  Director

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Actor

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Actor

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Mercedes

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  Actor

 • Kyanna Simone Simpson portait

  Kyanna Simone Simpson

  Actor

 • Diana Silvers portait

  Diana Silvers

  Actor

Trailers

Ma

Wil je Ma kijken? De movie van Tate Taylor uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ma op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ma met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ma downloaden

Het downloaden van Ma is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ma ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ma streamen

Het streamen van Ma heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ma online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ma kijkt. Ideaal!

Ma torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ma. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ma trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ma voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.