Ma
Bekijk de trailer

Kijk Ma

Moeite met waar je nou Ma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma

Bekijk nog 52 bronnen

Weten in welke bioscopen Ma draait?

Samenvatting

Everybody's welcome at Ma's. But good luck getting home safe. Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann, die in een rustig stadje in Ohio woont. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers, Glass), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar "Ma". Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie. Verder met o.a. Juliette Lewis (August: Osage County), Luke Evans (Beauty and the Beast), Missi Pyle (Gone Girl), McKaley Miller (Hart of Dixie), Corey Fogemanis (Girl Meets World), Gianni Paolo (Power) en Dante Brown (Lethal Weapon serie).

Regisseur en acteurs

 • Tate Taylor portait

  Tate Taylor

  Director

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Actor

 • Octavia Spencer portait

  Octavia Spencer

  Actor

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Mercedes

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  Actor

 • Kyanna Simone Simpson portait

  Kyanna Simone Simpson

  Actor

 • Diana Silvers portait

  Diana Silvers

  Actor

Trailers

Ma

Benieuwd naar Ma? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ma draait.

Ma in de bioscoop

Ma draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ma.

Ma streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ma te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ma een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ma zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ma torrent

Op zoek naar een torrent van Ma? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ma zonder zorgen.

Ma downloaden

Als Ma binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ma trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ma de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.