Ma Ma
%
63

Ma Ma

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ma Ma

Moeite met waar je nou Ma Ma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma Ma

Samenvatting

Magda (Penélope Cruz) komt erachter dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze besluit om deze laatste tijd volop van het leven, haar familieleden en vrienden te genieten. Wanneer blijkt dat ze zwanger is, hoopt ze dat ze hierdoor alsnog aan haar noodlottige einde kan ontkomen.

Regisseur en acteurs

 • Julio Médem portait

  Julio Médem

  Director

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Magda

 • Luis Tosar portait

  Luis Tosar

  Arturo

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Raúl

 • Silvia Abascal portait

  Silvia Abascal

  Enfermera

 • Asier Etxeandia portait

  Asier Etxeandia

  Julián

Trailers

Ma Ma

Zin om Ma Ma lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ma Ma te bekijken voor je op een rijtje.

Ma Ma downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ma Ma downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ma Ma. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ma Ma er ook in SD heel goed uit.

Ma Ma streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ma Ma net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ma Ma hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ma Ma helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ma Ma torrent

Denk je dat je om Ma Ma te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ma Ma trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ma Ma de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.