Ma Ma
%
63

Ma Ma

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ma Ma

Moeite met waar je nou Ma Ma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma Ma

Samenvatting

Magda (Penélope Cruz) komt erachter dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze besluit om deze laatste tijd volop van het leven, haar familieleden en vrienden te genieten. Wanneer blijkt dat ze zwanger is, hoopt ze dat ze hierdoor als nog aan haar noodlottige einde kan ontkomen. Ma Ma is geregisseerd door Julio Medem met in hoofdrol Penélope Cruz. Penélope won een Oscar voor haar rol in Vicky Cristina Barcelona (2008) en was genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Volver (2001). Medem heeft eerder de films Lucia el sexo (2001) en Habitacion en Roma (2010) geregisseerd.

Regisseur en acteurs

 • Julio Médem portait

  Julio Médem

  Director

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Magda

 • Luis Tosar portait

  Luis Tosar

  Arturo

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Raúl

 • Silvia Abascal portait

  Silvia Abascal

  Enfermera

 • Asier Etxeandia portait

  Asier Etxeandia

  Julián

Trailers

Ma Ma

Veel gehoord over Ma Ma en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ma Ma heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ma Ma streamen

Wil je Ma Ma, de movie met Penélope Cruz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ma Ma zelfs gratis kijken.

Ma Ma downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ma Ma ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ma Ma er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ma Ma torrent

Op zoek naar een torrent van Ma Ma? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ma Ma te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ma Ma trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ma Ma. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.