Ma Ma
%
63

Ma Ma

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ma Ma

Moeite met waar je nou Ma Ma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma Ma

Samenvatting

Magda (Penélope Cruz) komt erachter dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze besluit om deze laatste tijd volop van het leven, haar familieleden en vrienden te genieten. Wanneer blijkt dat ze zwanger is, hoopt ze dat ze hierdoor alsnog aan haar noodlottige einde kan ontkomen.

Regisseur en acteurs

 • Julio Médem portait

  Julio Médem

  Director

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Magda

 • Luis Tosar portait

  Luis Tosar

  Arturo

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Raúl

 • Silvia Abascal portait

  Silvia Abascal

  Enfermera

 • Asier Etxeandia portait

  Asier Etxeandia

  Julián

Trailers

Ma Ma

Wil je Ma Ma kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ma Ma streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ma Ma niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ma Ma zelfs gratis bekijken.

Ma Ma downloaden

Wil je Ma Ma ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ma Ma overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ma Ma torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ma Ma is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ma Ma trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ma Ma de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.