Ma vie de Courgette
%
78

Ma vie de Courgette

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ma vie de Courgette

Moeite met waar je nou Ma vie de Courgette moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma vie de Courgette

Samenvatting

Courgette is de bijnaam van een jongetje dat in een weeshuis terecht komt. Daar heeft hij moeite zich aan te passen en nieuwe vriendjes te maken. Mooie animatie over een jongetje op zoek naar geluk.

Regisseur en acteurs

 • Claude Barras portrait

  Claude Barras

  Director

 • Gaspard Schlatter portrait

  Gaspard Schlatter

  Courgette (voice)

 • Sixtine Murat portrait

  Sixtine Murat

  Camille (voice)

 • Paulin Jaccoud portrait

  Paulin Jaccoud

  Simon (voice)

 • Michel Vuillermoz portait

  Michel Vuillermoz

  Raymond (voice)

 • Raul Ribera portrait

  Raul Ribera

  Ahmed (voice)

 • Estelle Hennard portrait

  Estelle Hennard

  Alice (voice)

 • Elliot Sanchez portrait

  Elliot Sanchez

  Jujube (voice)

 • Lou Wick portrait

  Lou Wick

  Béatrice (voice)

Trailers

Ma vie de Courgette

Veel gehoord over Ma vie de Courgette en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ma vie de Courgette heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ma vie de Courgette streamen

Wil je Ma vie de Courgette, de movie met Gaspard Schlatter, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ma vie de Courgette zelfs gratis kijken.

Ma vie de Courgette downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ma vie de Courgette ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ma vie de Courgette er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ma vie de Courgette torrent

Op zoek naar een torrent van Ma vie de Courgette? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ma vie de Courgette te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ma vie de Courgette trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ma vie de Courgette. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.