Ma vie de Courgette
%
78

Ma vie de Courgette

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ma vie de Courgette

Moeite met waar je nou Ma vie de Courgette moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ma vie de Courgette

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Courgette is de bijnaam van een jongetje dat in een weeshuis terecht komt. Daar heeft hij moeite zich aan te passen en nieuwe vriendjes te maken. Mooie animatie over een jongetje op zoek naar geluk.

Regisseur en acteurs

 • Claude Barras portrait

  Claude Barras

  Director

 • Gaspard Schlatter portrait

  Gaspard Schlatter

  Courgette (voice)

 • Sixtine Murat portrait

  Sixtine Murat

  Camille (voice)

 • Paulin Jaccoud portrait

  Paulin Jaccoud

  Simon (voice)

 • Michel Vuillermoz portait

  Michel Vuillermoz

  Raymond (voice)

 • Raul Ribera portrait

  Raul Ribera

  Ahmed (voice)

 • Estelle Hennard portrait

  Estelle Hennard

  Alice (voice)

 • Elliot Sanchez portrait

  Elliot Sanchez

  Jujube (voice)

 • Lou Wick portrait

  Lou Wick

  Béatrice (voice)

Trailers

Ma vie de Courgette

Wil je Ma vie de Courgette kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ma vie de Courgette streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ma vie de Courgette niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ma vie de Courgette zelfs gratis bekijken.

Ma vie de Courgette downloaden

Wil je Ma vie de Courgette ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ma vie de Courgette overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ma vie de Courgette torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ma vie de Courgette is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ma vie de Courgette trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ma vie de Courgette de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.