Mac
%
63

Mac

Bekijk de trailer

Kijk Mac

Moeite met waar je nou Mac moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een onconventionele, maar soms intens ontroerende film die zich afspeelt in Queens in 1954. Drie broers begaan de fatale vergissing om samen een bedrijf op te richten.

Regisseur en acteurs

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Director

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Niccolo (Mac) Vitelli

 • Michael Badalucco portait

  Michael Badalucco

  Vico Vitelli

 • Carl Capotorto portrait

  Carl Capotorto

  Bruno Vitelli

Trailers

Mac

Veel gehoord over Mac en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Mac heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Mac streamen

Wil je Mac, de movie met John Turturro, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Mac zelfs gratis kijken.

Mac downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Mac ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Mac er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Mac torrent

Op zoek naar een torrent van Mac? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Mac te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Mac trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Mac. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.