Macabre
%
64

Macabre

Kijk Macabre

Moeite met waar je nou Macabre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Macabre, international title for Rumah Dara (Indonesian title), and in Singapore titled Darah) is an Indonesian horror/slasher film in 2010. The movie tells about a group who attempt to escape from a house that owned by mysterious lady named Dara and her family. We later discover the family are killers and cannibals attempting to gain immortality. The film is based on the short film Dara. Before the film was screened in Indonesia, it was screened at several festivals in 2009. Rumah Dara was released in Singapore where it gained an M18 rating (for Gore and Violence)

Macabre

Macabre streamen

Macabre streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Macabre downloaden

Zin om Macabre te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Macabre te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Macabre torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Macabre makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Macabre trailer

Wil je er zeker van zijn dat Macabre jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.