Macao
%
67

Macao

Nu kijken

Kijk Macao

Moeite met waar je nou Macao moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Macao

Samenvatting

A man on the run in the Far East is mistaken for an undercover cop.

Regisseur en acteurs

 • Josef von Sternberg portait

  Josef von Sternberg

  Director

 • Nicholas Ray portait

  Nicholas Ray

  Director

 • Robert Mitchum portait

  Robert Mitchum

  Nick Cochran

 • Jane Russell portait

  Jane Russell

  Julie Benson

 • William Bendix portait

  William Bendix

  Lawrence C. Trumble

 • Thomas Gomez portait

  Thomas Gomez

  Lt. Sebastian

 • Gloria Grahame portait

  Gloria Grahame

  Margie

 • Brad Dexter portait

  Brad Dexter

  Vincent Halloran

 • Edward Ashley portait

  Edward Ashley

  Martin Stewart

 • Philip Ahn portait

  Philip Ahn

  Itzumi

 • Vladimir Sokoloff portait

  Vladimir Sokoloff

  Kwan Sum Tang

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Macao

Wil je Macao kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1952 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Macao streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Macao niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Macao zelfs gratis bekijken.

Macao downloaden

Wil je Macao ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Macao overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Macao torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Macao is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Macao trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Macao de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.