Machan
%
65

Machan

Kijk Machan

Moeite met waar je nou Machan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Levend aan de zelfkant van de maatschappij, onder onmenselijke druk, vinden twee bewoners uit een krottenwijk in Sri Lanka een uitnodiging om mee te doen aan een handbaltoernooi in Beieren. Dat zou wel eens de oplossing voor al hun problemen kunnen betekenen. Hun gebeden lijken beantwoord. Na de afwijzing van hun laatste visumaanvraag zoeken Manoj en Stanley troost bij elkaar. Voor barman Manoj heeft het uiteenspatten van zijn ultieme droom om ooit in het mooie Westen te werken, grote gevolgen. Zijn beste vriend, de fruitverkoper Stanley, bezwijkt onder druk van zijn schuldeisers en de zorg voor zijn tantes en broertje. Hij kiest voor het slechte pad. Maar de vondst van een uitnodiging voor een handbaltoernooi in Beieren, zien zij als een Godsgeschenk. Ook al weten ze allebei niet wat handbal is, ze schrijven zich toch in. Samen met een bizarre combinatie van vrienden, collega’s, schuldeisers en politieagenten vormen ze het Nationale Handbalteam van Sri Lanka. Omdat vrijwel niemand een idee heeft wat het toernooi aan de andere kant van de wereld inhoudt, stellen de trainingen erg weinig voor. Als de echte uitnodiging binnenkomt, zijn de spelregels van ondergeschikt belang. Waar het hen alleen maar om gaat, is het achterlaten van de armoede waarin zij leven. Zo gaan ze op weg naar de Duitse ambassade voor het magische visum. Weer afgewezen. Er stond niets in over een brief van het ministerie. Waarom heb je toestemming van je eigen land nodig, als een ander land je uitnodigt? Is dit het definitieve einde van de droom? Natuurlijk kun je je nog wenden tot meester-vervalser en beroepsschurk Ruan. Maar dan moet je wel een flinke bom duiten meebrengen. Het team, inmiddels aangevuld met een stel gestrande buitenlanders, krijgt dan toch eindelijk de felbegeerde visa. En na een emotioneel afscheid van familie en vrienden, beginnen ze aan de reis naar het Westen, naar een betere toekomst. De geplande vluchtpoging wordt in de aankomsthal teniet gedaan door de organisatoren van het toernooi. Door een verandering in het speelschema moet het team van Sri Lanka meteen aantreden voor de volgepakte tribunes. 70-0. En nu? Gaan ze er alsnog vandoor voordat ze opgepakt en het land uitgezet worden? Of gaan ze strijden voor hun eigen eer en die van hun land, wat wel het eind van hun droom kan betekenen?

Regisseur en acteurs

  • Uberto Pasolini portrait

    Uberto Pasolini

    Director

Machan

Veel gehoord over Machan en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Machan heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Machan streamen

Wil je Machan, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Machan zelfs gratis kijken.

Machan downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Machan ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Machan er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Machan torrent

Op zoek naar een torrent van Machan? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Machan te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Machan trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Machan. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.