Machan
%
65

Machan

Kijk Machan

Moeite met waar je nou Machan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Levend aan de zelfkant van de maatschappij, onder onmenselijke druk, vinden twee bewoners uit een krottenwijk in Sri Lanka een uitnodiging om mee te doen aan een handbaltoernooi in Beieren. Dat zou wel eens de oplossing voor al hun problemen kunnen betekenen. Hun gebeden lijken beantwoord. Na de afwijzing van hun laatste visumaanvraag zoeken Manoj en Stanley troost bij elkaar. Voor barman Manoj heeft het uiteenspatten van zijn ultieme droom om ooit in het mooie Westen te werken, grote gevolgen. Zijn beste vriend, de fruitverkoper Stanley, bezwijkt onder druk van zijn schuldeisers en de zorg voor zijn tantes en broertje. Hij kiest voor het slechte pad. Maar de vondst van een uitnodiging voor een handbaltoernooi in Beieren, zien zij als een Godsgeschenk. Ook al weten ze allebei niet wat handbal is, ze schrijven zich toch in. Samen met een bizarre combinatie van vrienden, collega’s, schuldeisers en politieagenten vormen ze het Nationale Handbalteam van Sri Lanka. Omdat vrijwel niemand een idee heeft wat het toernooi aan de andere kant van de wereld inhoudt, stellen de trainingen erg weinig voor. Als de echte uitnodiging binnenkomt, zijn de spelregels van ondergeschikt belang. Waar het hen alleen maar om gaat, is het achterlaten van de armoede waarin zij leven. Zo gaan ze op weg naar de Duitse ambassade voor het magische visum. Weer afgewezen. Er stond niets in over een brief van het ministerie. Waarom heb je toestemming van je eigen land nodig, als een ander land je uitnodigt? Is dit het definitieve einde van de droom? Natuurlijk kun je je nog wenden tot meester-vervalser en beroepsschurk Ruan. Maar dan moet je wel een flinke bom duiten meebrengen. Het team, inmiddels aangevuld met een stel gestrande buitenlanders, krijgt dan toch eindelijk de felbegeerde visa. En na een emotioneel afscheid van familie en vrienden, beginnen ze aan de reis naar het Westen, naar een betere toekomst. De geplande vluchtpoging wordt in de aankomsthal teniet gedaan door de organisatoren van het toernooi. Door een verandering in het speelschema moet het team van Sri Lanka meteen aantreden voor de volgepakte tribunes. 70-0. En nu? Gaan ze er alsnog vandoor voordat ze opgepakt en het land uitgezet worden? Of gaan ze strijden voor hun eigen eer en die van hun land, wat wel het eind van hun droom kan betekenen?

Regisseur en acteurs

  • Uberto Pasolini portrait

    Uberto Pasolini

    Director

Machan

Machan streamen

Machan streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Machan downloaden

Zin om Machan te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Machan te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Machan torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Machan makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Machan trailer

Wil je er zeker van zijn dat Machan jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.