Machan
%
65

Machan

Kijk Machan

Moeite met waar je nou Machan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Levend aan de zelfkant van de maatschappij, onder onmenselijke druk, vinden twee bewoners uit een krottenwijk in Sri Lanka een uitnodiging om mee te doen aan een handbaltoernooi in Beieren. Dat zou wel eens de oplossing voor al hun problemen kunnen betekenen. Hun gebeden lijken beantwoord. Na de afwijzing van hun laatste visumaanvraag zoeken Manoj en Stanley troost bij elkaar. Voor barman Manoj heeft het uiteenspatten van zijn ultieme droom om ooit in het mooie Westen te werken, grote gevolgen. Zijn beste vriend, de fruitverkoper Stanley, bezwijkt onder druk van zijn schuldeisers en de zorg voor zijn tantes en broertje. Hij kiest voor het slechte pad. Maar de vondst van een uitnodiging voor een handbaltoernooi in Beieren, zien zij als een Godsgeschenk. Ook al weten ze allebei niet wat handbal is, ze schrijven zich toch in. Samen met een bizarre combinatie van vrienden, collega’s, schuldeisers en politieagenten vormen ze het Nationale Handbalteam van Sri Lanka. Omdat vrijwel niemand een idee heeft wat het toernooi aan de andere kant van de wereld inhoudt, stellen de trainingen erg weinig voor. Als de echte uitnodiging binnenkomt, zijn de spelregels van ondergeschikt belang. Waar het hen alleen maar om gaat, is het achterlaten van de armoede waarin zij leven. Zo gaan ze op weg naar de Duitse ambassade voor het magische visum. Weer afgewezen. Er stond niets in over een brief van het ministerie. Waarom heb je toestemming van je eigen land nodig, als een ander land je uitnodigt? Is dit het definitieve einde van de droom? Natuurlijk kun je je nog wenden tot meester-vervalser en beroepsschurk Ruan. Maar dan moet je wel een flinke bom duiten meebrengen. Het team, inmiddels aangevuld met een stel gestrande buitenlanders, krijgt dan toch eindelijk de felbegeerde visa. En na een emotioneel afscheid van familie en vrienden, beginnen ze aan de reis naar het Westen, naar een betere toekomst. De geplande vluchtpoging wordt in de aankomsthal teniet gedaan door de organisatoren van het toernooi. Door een verandering in het speelschema moet het team van Sri Lanka meteen aantreden voor de volgepakte tribunes. 70-0. En nu? Gaan ze er alsnog vandoor voordat ze opgepakt en het land uitgezet worden? Of gaan ze strijden voor hun eigen eer en die van hun land, wat wel het eind van hun droom kan betekenen?

Regisseur en acteurs

  • Uberto Pasolini portrait

    Uberto Pasolini

    Director

Machan

Op zoek naar Machan? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Machan streamen

Het streamen van movies als Machan heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Machan waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Machan dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Machan downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Machan te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Machan torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Machan trailer

Weet je nog niet zeker of Machan jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.