Machine Gun Preacher
%
68

Machine Gun Preacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Machine Gun Preacher

Moeite met waar je nou Machine Gun Preacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Machine Gun Preacher

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Machine Gun Preacher draait?

Samenvatting

Gerard Butler stars in this true-life story of Sam Childers, a former drug dealer who dedicates his life to rescuing child soldiers in the Sudan.

Regisseur en acteurs

 • Marc Forster portrait

  Marc Forster

  director

 • Reavis Graham portrait

  Reavis Graham

  actor

 • Peter Carey portrait

  Peter Carey

  actor

 • Grant R. Krause portrait

  Grant R. Krause

  actor

 • Souleymane Sy Savane portrait

  Souleymane Sy Savane

  actor

 • Kathy Baker portrait

  Kathy Baker

  actor

 • Michael Shannon portrait

  Michael Shannon

  actor

 • Michelle Monaghan portrait

  Michelle Monaghan

  actor

 • Gerard Butler portrait

  Gerard Butler

  actor

Trailers

Machine Gun Preacher

Benieuwd naar Machine Gun Preacher? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Machine Gun Preacher draait.

Machine Gun Preacher in de bioscoop

Machine Gun Preacher draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Machine Gun Preacher.

Machine Gun Preacher streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Machine Gun Preacher te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Machine Gun Preacher een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Machine Gun Preacher zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Machine Gun Preacher torrent

Op zoek naar een torrent van Machine Gun Preacher? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Machine Gun Preacher zonder zorgen.

Machine Gun Preacher downloaden

Als Machine Gun Preacher binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Machine Gun Preacher trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Machine Gun Preacher de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.