Machine Gun Preacher
%
68

Machine Gun Preacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Machine Gun Preacher

Moeite met waar je nou Machine Gun Preacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Machine Gun Preacher

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Gerard Butler stars in this true-life story of Sam Childers, a former drug dealer who dedicates his life to rescuing child soldiers in the Sudan.

Regisseur en acteurs

 • Marc Forster portrait

  Marc Forster

  director

 • Reavis Graham portrait

  Reavis Graham

  actor

 • Peter Carey portrait

  Peter Carey

  actor

 • Grant R. Krause portrait

  Grant R. Krause

  actor

 • Souleymane Sy Savane portrait

  Souleymane Sy Savane

  actor

 • Kathy Baker portrait

  Kathy Baker

  actor

 • Michael Shannon portrait

  Michael Shannon

  actor

 • Michelle Monaghan portrait

  Michelle Monaghan

  actor

 • Gerard Butler portrait

  Gerard Butler

  actor

Trailers

Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher streamen

Machine Gun Preacher streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Machine Gun Preacher downloaden

Zin om Machine Gun Preacher te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Machine Gun Preacher te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Machine Gun Preacher torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Machine Gun Preacher makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Machine Gun Preacher trailer

Wil je er zeker van zijn dat Machine Gun Preacher jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.