Macho
%
40

Macho

Nu kijken

Kijk Macho

Moeite met waar je nou Macho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Macho

Samenvatting

A famous designer who's always pretended to be gay finds himself in crisis mode when threatened with exposure as the woman-chasing straight guy he is.

Regisseur en acteurs

 • Antonio Serrano portrait

  Antonio Serrano

  Director

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Actor

 • Cecilia Suárez portait

  Cecilia Suárez

  Actor

 • Aislinn Derbez portait

  Aislinn Derbez

  Actor

 • Ana de la Reguera portait

  Ana de la Reguera

  Actor

 • Renato López portrait

  Renato López

  Actor

 • Valeria Vera portrait

  Valeria Vera

  Actor

 • Mario Iván Martínez portait

  Mario Iván Martínez

  Actor

 • Manolo Cardona portait

  Manolo Cardona

  Actor

 • Ofelia Medina portait

  Ofelia Medina

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Macho

Macho streamen

Macho streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Macho downloaden

Zin om Macho te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Macho te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Macho torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Macho makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Macho trailer

Wil je er zeker van zijn dat Macho jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.