Macho
%
40

Macho

Nu kijken

Kijk Macho

Moeite met waar je nou Macho moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Macho

Samenvatting

A famous designer who's always pretended to be gay finds himself in crisis mode when threatened with exposure as the woman-chasing straight guy he is.

Regisseur en acteurs

 • Antonio Serrano portrait

  Antonio Serrano

  Director

 • Miguel Rodarte portait

  Miguel Rodarte

  Actor

 • Cecilia Suárez portait

  Cecilia Suárez

  Actor

 • Aislinn Derbez portait

  Aislinn Derbez

  Actor

 • Ana de la Reguera portait

  Ana de la Reguera

  Actor

 • Renato López portrait

  Renato López

  Actor

 • Valeria Vera portrait

  Valeria Vera

  Actor

 • Mario Iván Martínez portait

  Mario Iván Martínez

  Actor

 • Manolo Cardona portait

  Manolo Cardona

  Actor

 • Ofelia Medina portait

  Ofelia Medina

  Actor

Macho

Benieuwd naar Macho? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Macho kunt bekijken.

Macho streamen

Wil je Macho streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Macho gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Macho downloaden

movies als Macho kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Macho. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Macho. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Macho torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Macho te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Macho trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Macho je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!