Macondo
%
66

Macondo

Bekijk de trailer

Kijk Macondo

Moeite met waar je nou Macondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op 11-jarige leeftijd is Ramasan al een man maar in het lichaam van een jongetje. Samen met zijn moeder en zijn twee zusjes is hij naar Oostenrijk gevlucht. Hij probeert zo goed mogelijk zijn vader te vervangen die omgekomen is in Tsjetsjeni√ę. De komst van Issa, een vroegere vriend van zijn vader, zet zijn dagelijkse leven op zijn kop.

Regisseur en acteurs

 • Sudabeh Mortezai portrait

  Sudabeh Mortezai

  Director

 • Ramasan Minkailov portrait

  Ramasan Minkailov

  Actor

 • Aslan Elbiev portrait

  Aslan Elbiev

  Actor

 • Kheda Gazieva portrait

  Kheda Gazieva

  Actor

 • Iman Nasuhanowa portrait

  Iman Nasuhanowa

  Actor

 • Rosa Minkailova portrait

  Rosa Minkailova

  Actor

Trailers

Macondo

Wil je Macondo kijken? De movie van Sudabeh Mortezai uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Macondo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Macondo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Macondo downloaden

Het downloaden van Macondo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Macondo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Macondo streamen

Het streamen van Macondo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Macondo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Macondo kijkt. Ideaal!

Macondo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Macondo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Macondo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Macondo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.