Macondo
%
66

Macondo

Bekijk de trailer

Kijk Macondo

Moeite met waar je nou Macondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op 11-jarige leeftijd is Ramasan al een man maar in het lichaam van een jongetje. Samen met zijn moeder en zijn twee zusjes is hij naar Oostenrijk gevlucht. Hij probeert zo goed mogelijk zijn vader te vervangen die omgekomen is in Tsjetsjenië. De komst van Issa, een vroegere vriend van zijn vader, zet zijn dagelijkse leven op zijn kop.

Regisseur en acteurs

 • Sudabeh Mortezai portrait

  Sudabeh Mortezai

  Director

 • Ramasan Minkailov portrait

  Ramasan Minkailov

  Actor

 • Aslan Elbiev portrait

  Aslan Elbiev

  Actor

 • Kheda Gazieva portrait

  Kheda Gazieva

  Actor

 • Iman Nasuhanowa portrait

  Iman Nasuhanowa

  Actor

 • Rosa Minkailova portrait

  Rosa Minkailova

  Actor

Trailers

Macondo

Benieuwd naar Macondo? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Macondo kunt bekijken.

Macondo streamen

Wil je Macondo streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Macondo gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Macondo downloaden

movies als Macondo kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Macondo. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Macondo. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Macondo torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Macondo te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Macondo trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Macondo je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!