Macondo
%
66

Macondo

Bekijk de trailer

Kijk Macondo

Moeite met waar je nou Macondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op 11-jarige leeftijd is Ramasan al een man maar in het lichaam van een jongetje. Samen met zijn moeder en zijn twee zusjes is hij naar Oostenrijk gevlucht. Hij probeert zo goed mogelijk zijn vader te vervangen die omgekomen is in Tsjetsjenië. De komst van Issa, een vroegere vriend van zijn vader, zet zijn dagelijkse leven op zijn kop.

Regisseur en acteurs

 • Sudabeh Mortezai portrait

  Sudabeh Mortezai

  Director

 • Ramasan Minkailov portrait

  Ramasan Minkailov

  Actor

 • Aslan Elbiev portrait

  Aslan Elbiev

  Actor

 • Kheda Gazieva portrait

  Kheda Gazieva

  Actor

 • Iman Nasuhanowa portrait

  Iman Nasuhanowa

  Actor

 • Rosa Minkailova portrait

  Rosa Minkailova

  Actor

Trailers

Macondo

Zin om Macondo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Macondo te bekijken voor je op een rijtje.

Macondo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Macondo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Macondo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Macondo er ook in SD heel goed uit.

Macondo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Macondo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Macondo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Macondo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Macondo torrent

Denk je dat je om Macondo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Macondo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Macondo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.