Macropolis
%
69

Macropolis

Nu kijken

Kijk Macropolis

Moeite met waar je nou Macropolis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Macropolis

Samenvatting

Macropolis is the story of two toys discarded from a factory production line. Coming to life, they rebel and chase the factory delivery van in the hope of rejoining their friends. Lost in the unfamiliar, urban big city, they are overwhelmed by the challenge ahead. By reinterpreting the world that now surrounds them, through their unique perspectives, they begin to play with littered everyday objects to find their way back.

Macropolis

Macropolis streamen

Macropolis streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Macropolis downloaden

Zin om Macropolis te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Macropolis te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Macropolis torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Macropolis makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Macropolis trailer

Wil je er zeker van zijn dat Macropolis jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.