Juana la Loca
%
67

Juana la Loca

Nu kijken

Kijk Juana la Loca

Moeite met waar je nou Juana la Loca moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Juana la Loca

Samenvatting

In augustus 1496 vaart vanuit Spanje een vloot uit naar Vlaanderen. Aan boord van een van de schepen bevindt zich Johanna, de dochter van koning Ferdinand van Aragon en koningin Isabella van Castilië. De Spaanse koningsdochter wordt naar het Boergondische hof in Brussel gebracht om in het huwelijk te treden met Filip de Schone. Vanaf hun eerste ontmoeting vergeten ze hun politieke verplichtingen en staan in vuur en vlam voor elkaar. Na de dood van haar moeder, haar oudere broer en oudere zus, wordt Johanna onverwachts de koningin van Castilië en Aragon. Ze blijft hartstochtelijk van haar man houden, maar Filip de Schone had zijn naam niet gestolen. Zijn schoonheid trekt de aandacht van veel vrouwen en Johanna wordt gek van jaloezie als ze ontdekt dat hij haar bedriegt met een reeks minnaressen. Wanneer Filip sterft, slaan bij Johanna de stoppen helemaal door. En dat levert haar de bijnaam Johanna de Waanzinnige op ... .

Regisseur en acteurs

 • Vicente Aranda portait

  Vicente Aranda

  Director

 • Pilar López de Ayala portait

  Pilar López de Ayala

  Juana

 • Daniele Liotti portait

  Daniele Liotti

  Felipe

Juana la Loca

Op zoek naar Juana la Loca? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Juana la Loca streamen

Het streamen van movies als Juana la Loca heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Juana la Loca waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Juana la Loca dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Juana la Loca downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Juana la Loca te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Juana la Loca torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Juana la Loca trailer

Weet je nog niet zeker of Juana la Loca jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.