Juana la Loca
%
67

Juana la Loca

Nu kijken

Kijk Juana la Loca

Moeite met waar je nou Juana la Loca moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Juana la Loca

Samenvatting

In augustus 1496 vaart vanuit Spanje een vloot uit naar Vlaanderen. Aan boord van een van de schepen bevindt zich Johanna, de dochter van koning Ferdinand van Aragon en koningin Isabella van Castilië. De Spaanse koningsdochter wordt naar het Boergondische hof in Brussel gebracht om in het huwelijk te treden met Filip de Schone. Vanaf hun eerste ontmoeting vergeten ze hun politieke verplichtingen en staan in vuur en vlam voor elkaar. Na de dood van haar moeder, haar oudere broer en oudere zus, wordt Johanna onverwachts de koningin van Castilië en Aragon. Ze blijft hartstochtelijk van haar man houden, maar Filip de Schone had zijn naam niet gestolen. Zijn schoonheid trekt de aandacht van veel vrouwen en Johanna wordt gek van jaloezie als ze ontdekt dat hij haar bedriegt met een reeks minnaressen. Wanneer Filip sterft, slaan bij Johanna de stoppen helemaal door. En dat levert haar de bijnaam Johanna de Waanzinnige op ... .

Regisseur en acteurs

 • Vicente Aranda portait

  Vicente Aranda

  Director

 • Pilar López de Ayala portait

  Pilar López de Ayala

  Juana

 • Daniele Liotti portait

  Daniele Liotti

  Felipe

Juana la Loca

Wil je Juana la Loca kijken? De movie van Vicente Aranda uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Juana la Loca op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Juana la Loca met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Juana la Loca downloaden

Het downloaden van Juana la Loca is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Juana la Loca ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Juana la Loca streamen

Het streamen van Juana la Loca heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Juana la Loca online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Juana la Loca kijkt. Ideaal!

Juana la Loca torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Juana la Loca. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Juana la Loca trailer

Bekijk eerst even de trailer van Juana la Loca voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.