Madaari
%
76

Madaari

Nu kijken

Kijk Madaari

Moeite met waar je nou Madaari moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madaari

Samenvatting

A bridge under construction collapses in Mumbai, killing a man's family and launching him on a crusade to bring those responsible to justice.

Regisseur en acteurs

 • Nishikant Kamat portrait

  Nishikant Kamat

  Director

 • Irrfan Khan portait

  Irrfan Khan

  Nirmal Kumar

 • Jimmy Shergill portait

  Jimmy Shergill

  Nachiket Verma

 • Tushar Dalvi portait

  Tushar Dalvi

  Prashant Goswami

 • Vishesh Bansal portait

  Vishesh Bansal

  Rohan Goswami

 • Nitesh Pandey portait

  Nitesh Pandey

  Sanjay Jagtap

 • Sadhil Kapoor portrait

  Sadhil Kapoor

  Cheeku

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Madaari

Benieuwd naar Madaari? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Madaari kunt bekijken.

Madaari streamen

Wil je Madaari streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Madaari gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Madaari downloaden

movies als Madaari kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Madaari. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Madaari. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Madaari torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Madaari te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Madaari trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Madaari je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!