Madaari
%
76

Madaari

Nu kijken

Kijk Madaari

Moeite met waar je nou Madaari moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madaari

Samenvatting

A bridge under construction collapses in Mumbai, killing a man's family and launching him on a crusade to bring those responsible to justice.

Regisseur en acteurs

 • Nishikant Kamat portrait

  Nishikant Kamat

  Director

 • Irrfan Khan portait

  Irrfan Khan

  Nirmal Kumar

 • Jimmy Shergill portait

  Jimmy Shergill

  Nachiket Verma

 • Tushar Dalvi portait

  Tushar Dalvi

  Prashant Goswami

 • Vishesh Bansal portait

  Vishesh Bansal

  Rohan Goswami

 • Nitesh Pandey portait

  Nitesh Pandey

  Sanjay Jagtap

 • Sadhil Kapoor portrait

  Sadhil Kapoor

  Cheeku

Madaari

Madaari streamen

Madaari streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Madaari downloaden

Zin om Madaari te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Madaari te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Madaari torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Madaari makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Madaari trailer

Wil je er zeker van zijn dat Madaari jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.