Madaari
%
76

Madaari

Nu kijken

Kijk Madaari

Moeite met waar je nou Madaari moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madaari

Samenvatting

A bridge under construction collapses in Mumbai, killing a man's family and launching him on a crusade to bring those responsible to justice.

Regisseur en acteurs

 • Nishikant Kamat portrait

  Nishikant Kamat

  Director

 • Irrfan Khan portait

  Irrfan Khan

  Nirmal Kumar

 • Jimmy Shergill portait

  Jimmy Shergill

  Nachiket Verma

 • Tushar Dalvi portait

  Tushar Dalvi

  Prashant Goswami

 • Vishesh Bansal portait

  Vishesh Bansal

  Rohan Goswami

 • Nitesh Pandey portait

  Nitesh Pandey

  Sanjay Jagtap

 • Sadhil Kapoor portrait

  Sadhil Kapoor

  Cheeku

Madaari

Op zoek naar Madaari? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Madaari streamen

Het streamen van movies als Madaari heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Madaari waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Madaari dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Madaari downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Madaari te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Madaari torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Madaari trailer

Weet je nog niet zeker of Madaari jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.