Madagascar 3: Europe's Most Wanted
%
69

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Moeite met waar je nou Madagascar 3: Europe's Most Wanted moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De leeuw Alex, de zebra Marty, de giraffe Melman en het nijlpaard Gloria sluiten zich bij een circus aan om eindelijk weer terug naar New York te komen.

Regisseur en acteurs

 • Eric Darnell portait

  Eric Darnell

  Director

 • Tom McGrath portait

  Tom McGrath

  Director

 • Conrad Vernon portait

  Conrad Vernon

  Director

 • Ben Stiller portait

  Ben Stiller

  Alex (voice)

 • Sacha Baron Cohen portait

  Sacha Baron Cohen

  King Julien XIII (voice)

 • David Schwimmer portait

  David Schwimmer

  Melman (voice)

 • Frances McDormand portait

  Frances McDormand

  Captain Chantel DuBois (voice)

 • Chris Rock portait

  Chris Rock

  Marty (voice)

 • Jada Pinkett Smith portait

  Jada Pinkett Smith

  Gloria (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Rico (voice)

 • Cedric the Entertainer portait

  Cedric the Entertainer

  Maurice (voice)

 • Jessica Chastain portait

  Jessica Chastain

  Gia (voice)

 • Bryan Cranston portait

  Bryan Cranston

  Vitaly (voice)

 • Martin Short portait

  Martin Short

  Stefano (voice)

 • Paz Vega portait

  Paz Vega

  Carmen (voice)

Trailers

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Zin om Madagascar 3: Europe's Most Wanted lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Madagascar 3: Europe's Most Wanted te bekijken voor je op een rijtje.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Madagascar 3: Europe's Most Wanted downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Madagascar 3: Europe's Most Wanted. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Madagascar 3: Europe's Most Wanted er ook in SD heel goed uit.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Madagascar 3: Europe's Most Wanted net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Madagascar 3: Europe's Most Wanted hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Madagascar 3: Europe's Most Wanted helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted torrent

Denk je dat je om Madagascar 3: Europe's Most Wanted te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Madagascar 3: Europe's Most Wanted de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.