Madame Bovary
%
57

Madame Bovary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Madame Bovary

Moeite met waar je nou Madame Bovary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madame Bovary

Samenvatting

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit. De roman "Madame Bovary" van Gustave Flaubert is een van de belangrijkste boeken uit de 19e-eeuwse literatuur.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Barthes portrait

  Sophie Barthes

  Director

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Emma Bovary

 • Ezra Miller portait

  Ezra Miller

  Leon Dupuis

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Henriette

 • Henry Lloyd-Hughes portait

  Henry Lloyd-Hughes

  Charles Bovary

 • Paul Giamatti portait

  Paul Giamatti

  Monsieur Homais

 • Rhys Ifans portait

  Rhys Ifans

  Monsieur Lheureux

 • Logan Marshall-Green portait

  Logan Marshall-Green

  The Marquis

 • Richard Cordery portait

  Richard Cordery

  L'Abbe Bournisien

 • Luke Tittensor portrait

  Luke Tittensor

  Hippolyte

 • Morfydd Clark portrait

  Morfydd Clark

  Camille

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Monsieur Rouault

Trailers

Madame Bovary

Zin om Madame Bovary lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Madame Bovary te bekijken voor je op een rijtje.

Madame Bovary downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Madame Bovary downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Madame Bovary. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Madame Bovary er ook in SD heel goed uit.

Madame Bovary streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Madame Bovary net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Madame Bovary hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Madame Bovary helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Madame Bovary torrent

Denk je dat je om Madame Bovary te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Madame Bovary trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Madame Bovary de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.