Madame Bovary
%
57

Madame Bovary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Madame Bovary

Moeite met waar je nou Madame Bovary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madame Bovary

Samenvatting

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit. De roman "Madame Bovary" van Gustave Flaubert is een van de belangrijkste boeken uit de 19e-eeuwse literatuur.

Regisseur en acteurs

 • Sophie Barthes portrait

  Sophie Barthes

  Director

 • Mia Wasikowska portait

  Mia Wasikowska

  Emma Bovary

 • Ezra Miller portait

  Ezra Miller

  Leon Dupuis

 • Laura Carmichael portait

  Laura Carmichael

  Henriette

 • Henry Lloyd-Hughes portait

  Henry Lloyd-Hughes

  Charles Bovary

 • Paul Giamatti portait

  Paul Giamatti

  Monsieur Homais

 • Rhys Ifans portait

  Rhys Ifans

  Monsieur Lheureux

 • Logan Marshall-Green portait

  Logan Marshall-Green

  The Marquis

 • Richard Cordery portait

  Richard Cordery

  L'Abbe Bournisien

 • Luke Tittensor portrait

  Luke Tittensor

  Hippolyte

 • Morfydd Clark portrait

  Morfydd Clark

  Camille

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Monsieur Rouault

Trailers

Madame Bovary

Op zoek naar Madame Bovary? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Madame Bovary streamen

Het streamen van movies als Madame Bovary heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Madame Bovary waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Madame Bovary dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Madame Bovary downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Madame Bovary te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Madame Bovary torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Madame Bovary trailer

Weet je nog niet zeker of Madame Bovary jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.