Made in America
%
49

Made in America

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Made in America

Moeite met waar je nou Made in America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Made in America

Samenvatting

De 17-jarige Zora Mathews is de dochter van Sarah Mathews. Zora, die altijd werd verteld dat haar vader was overleden, komt er achter dat haar moeder haar in feite heeft gekregen door naar de spermabank te gaan. Hoewel haar leven er eerst om draaide naar de beste universiteit te gaan, is het nu het laatste waar ze aan denkt. Nadat ze haar vriendje Tea Cake er van weet te overtuigen haar te helpen, gaat ze op zoek naar haar echte vader. Wanneer ze erachter komt dat dit Hal Jackson is, staat het leven van Zora, Hal, maar ook Sarah totaal op de kop. Sarah is er van ontzet dat de vader van haar dochter zowel een blanke man is als een casanova. Hoewel Zora en Sarah de autoverkoper totaal niet mogen en Hal er zelf ook geen behoefte aan heeft een vaderrol op zich te nemen, proberen de drie een band te scheppen.

Regisseur en acteurs

 • Richard Benjamin portrait

  Richard Benjamin

  director

 • Clyde Kusatsu portrait

  Clyde Kusatsu

  actor

 • Peggy Rea portrait

  Peggy Rea

  actor

 • Jennifer Tilly portrait

  Jennifer Tilly

  actor

 • Paul Rodriguez portrait

  Paul Rodriguez

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Ted Danson portrait

  Ted Danson

  actor

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Made in America

Zin om Made in America lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Made in America te bekijken voor je op een rijtje.

Made in America downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Made in America downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Made in America. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Made in America er ook in SD heel goed uit.

Made in America streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Made in America net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Made in America hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Made in America helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Made in America torrent

Denk je dat je om Made in America te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Made in America trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Made in America de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.