Made in America
%
49

Made in America

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Made in America

Moeite met waar je nou Made in America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Made in America

Samenvatting

De 17-jarige Zora Mathews is de dochter van Sarah Mathews. Zora, die altijd werd verteld dat haar vader was overleden, komt er achter dat haar moeder haar in feite heeft gekregen door naar de spermabank te gaan. Hoewel haar leven er eerst om draaide naar de beste universiteit te gaan, is het nu het laatste waar ze aan denkt. Nadat ze haar vriendje Tea Cake er van weet te overtuigen haar te helpen, gaat ze op zoek naar haar echte vader. Wanneer ze erachter komt dat dit Hal Jackson is, staat het leven van Zora, Hal, maar ook Sarah totaal op de kop. Sarah is er van ontzet dat de vader van haar dochter zowel een blanke man is als een casanova. Hoewel Zora en Sarah de autoverkoper totaal niet mogen en Hal er zelf ook geen behoefte aan heeft een vaderrol op zich te nemen, proberen de drie een band te scheppen.

Regisseur en acteurs

 • Richard Benjamin portrait

  Richard Benjamin

  director

 • Clyde Kusatsu portrait

  Clyde Kusatsu

  actor

 • Peggy Rea portrait

  Peggy Rea

  actor

 • Jennifer Tilly portrait

  Jennifer Tilly

  actor

 • Paul Rodriguez portrait

  Paul Rodriguez

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Ted Danson portrait

  Ted Danson

  actor

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

Trailers

Made in America

Op zoek naar Made in America? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Made in America streamen

Het streamen van movies als Made in America heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Made in America waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Made in America dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Made in America downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Made in America te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Made in America torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Made in America trailer

Weet je nog niet zeker of Made in America jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.