Made in America
%
49

Made in America

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Made in America

Moeite met waar je nou Made in America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Made in America

Samenvatting

De 17-jarige Zora Mathews is de dochter van Sarah Mathews. Zora, die altijd werd verteld dat haar vader was overleden, komt er achter dat haar moeder haar in feite heeft gekregen door naar de spermabank te gaan. Hoewel haar leven er eerst om draaide naar de beste universiteit te gaan, is het nu het laatste waar ze aan denkt. Nadat ze haar vriendje Tea Cake er van weet te overtuigen haar te helpen, gaat ze op zoek naar haar echte vader. Wanneer ze erachter komt dat dit Hal Jackson is, staat het leven van Zora, Hal, maar ook Sarah totaal op de kop. Sarah is er van ontzet dat de vader van haar dochter zowel een blanke man is als een casanova. Hoewel Zora en Sarah de autoverkoper totaal niet mogen en Hal er zelf ook geen behoefte aan heeft een vaderrol op zich te nemen, proberen de drie een band te scheppen.

Regisseur en acteurs

 • Richard Benjamin portrait

  Richard Benjamin

  director

 • Clyde Kusatsu portrait

  Clyde Kusatsu

  actor

 • Peggy Rea portrait

  Peggy Rea

  actor

 • Jennifer Tilly portrait

  Jennifer Tilly

  actor

 • Paul Rodriguez portrait

  Paul Rodriguez

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Ted Danson portrait

  Ted Danson

  actor

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

Trailers

Made in America

Wil je Made in America kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1993 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Made in America streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Made in America niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Made in America zelfs gratis bekijken.

Made in America downloaden

Wil je Made in America ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Made in America overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Made in America torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Made in America is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Made in America trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Made in America de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.