Made In Japan
%
65

Made In Japan

Kijk Made In Japan

Moeite met waar je nou Made In Japan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Made in Japan is the remarkable story of Tomi Fujiyama, the first female Japanese country music star. From playing the USO circuit throughout Asia to headlining in Las Vegas and recording 7 albums for Columbia records, Tomi’s career culminates in a 1964 performance at The Grand Ole Opry where she followed Johnny Cash and received the only standing ovation of the night. Forty years later, Tomi and her husband set out on a journey through Japan and across the United States to fulfill a dream of performing at The Opry one more time. Made in Japan is a funny yet poignant multi-cultural journey through music, marriage, and the impact of the corporate world on the dreams of one woman.

Regisseur en acteurs

 • Josh Bishop portrait

  Josh Bishop

  Director

 • Elijah Wood portait

  Elijah Wood

  Himself (Voice)

 • Tomi Fujiyama portrait

  Tomi Fujiyama

  Herself

Made In Japan

Zin om Made In Japan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Made In Japan te bekijken voor je op een rijtje.

Made In Japan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Made In Japan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Made In Japan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Made In Japan er ook in SD heel goed uit.

Made In Japan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Made In Japan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Made In Japan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Made In Japan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Made In Japan torrent

Denk je dat je om Made In Japan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Made In Japan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Made In Japan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.