Mamma Mia! Here We Go Again
%
93

Mamma Mia! Here We Go Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mamma Mia! Here We Go Again

Moeite met waar je nou Mamma Mia! Here We Go Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mamma Mia! Here We Go Again

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway's Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends). MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones's Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoere

Regisseur en acteurs

 • Ol Parker portait

  Ol Parker

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Donna Sheridan

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Sophie Sheridan

 • Pierce Brosnan portait

  Pierce Brosnan

  Sam Carmichael

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Harry Bright

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Bill Anderson

 • Dominic Cooper portait

  Dominic Cooper

  Sky

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Rosie Mulligan

 • Christine Baranski portait

  Christine Baranski

  Tanya Chesham-Leigh

Trailers

Mamma Mia! Here We Go Again

Veel gehoord over Mamma Mia! Here We Go Again en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Mamma Mia! Here We Go Again heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Mamma Mia! Here We Go Again streamen

Wil je Mamma Mia! Here We Go Again, de movie met Meryl Streep, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Mamma Mia! Here We Go Again zelfs gratis kijken.

Mamma Mia! Here We Go Again downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Mamma Mia! Here We Go Again ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Mamma Mia! Here We Go Again er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Mamma Mia! Here We Go Again torrent

Op zoek naar een torrent van Mamma Mia! Here We Go Again? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Mamma Mia! Here We Go Again te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Mamma Mia! Here We Go Again trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Mamma Mia! Here We Go Again. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.