Mamma Mia! Here We Go Again
%
93

Mamma Mia! Here We Go Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mamma Mia! Here We Go Again

Moeite met waar je nou Mamma Mia! Here We Go Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mamma Mia! Here We Go Again

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway's Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends). MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones's Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoere

Regisseur en acteurs

 • Ol Parker portait

  Ol Parker

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Donna Sheridan

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Sophie Sheridan

 • Pierce Brosnan portait

  Pierce Brosnan

  Sam Carmichael

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Harry Bright

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Bill Anderson

 • Dominic Cooper portait

  Dominic Cooper

  Sky

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Rosie Mulligan

 • Christine Baranski portait

  Christine Baranski

  Tanya Chesham-Leigh

Trailers

Mamma Mia! Here We Go Again

Zin om Mamma Mia! Here We Go Again lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Mamma Mia! Here We Go Again te bekijken voor je op een rijtje.

Mamma Mia! Here We Go Again downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Mamma Mia! Here We Go Again downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mamma Mia! Here We Go Again. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Mamma Mia! Here We Go Again er ook in SD heel goed uit.

Mamma Mia! Here We Go Again streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Mamma Mia! Here We Go Again net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Mamma Mia! Here We Go Again hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Mamma Mia! Here We Go Again helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Mamma Mia! Here We Go Again torrent

Denk je dat je om Mamma Mia! Here We Go Again te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Mamma Mia! Here We Go Again trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Mamma Mia! Here We Go Again de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.