Mamma Mia! Here We Go Again
%
93

Mamma Mia! Here We Go Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mamma Mia! Here We Go Again

Moeite met waar je nou Mamma Mia! Here We Go Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mamma Mia! Here We Go Again

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway's Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends). MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones's Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoere

Regisseur en acteurs

 • Ol Parker portait

  Ol Parker

  Director

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Donna Sheridan

 • Amanda Seyfried portait

  Amanda Seyfried

  Sophie Sheridan

 • Pierce Brosnan portait

  Pierce Brosnan

  Sam Carmichael

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Harry Bright

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Bill Anderson

 • Dominic Cooper portait

  Dominic Cooper

  Sky

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Rosie Mulligan

 • Christine Baranski portait

  Christine Baranski

  Tanya Chesham-Leigh

Trailers

Mamma Mia! Here We Go Again

Wil je Mamma Mia! Here We Go Again kijken? De movie van Ol Parker uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mamma Mia! Here We Go Again op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mamma Mia! Here We Go Again met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mamma Mia! Here We Go Again downloaden

Het downloaden van Mamma Mia! Here We Go Again is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mamma Mia! Here We Go Again ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mamma Mia! Here We Go Again streamen

Het streamen van Mamma Mia! Here We Go Again heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mamma Mia! Here We Go Again online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mamma Mia! Here We Go Again kijkt. Ideaal!

Mamma Mia! Here We Go Again torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mamma Mia! Here We Go Again. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mamma Mia! Here We Go Again trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mamma Mia! Here We Go Again voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.