Mandy
Bekijk de trailer

Kijk Mandy

Moeite met waar je nou Mandy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mandy

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Mandy draait?

Samenvatting

Nicolas Cage schittert in de psychedelische horrorthriller Mandy van visionair regisseur Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow). Pacific Northwest, Noord-Amerika, 1983. Buitenstaanders Red Miller (Cage) en Mandy Bloom (Andrea Riseborough, Birdman) leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun veilige toevluchtsoord tussen de dennennaalden woest wordt verstoord door een sekte geleid door sadist Jeremiah Sand (Linus Roache, Vikings), belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Verder met onder anderen: Bill Duke (Predator), Richard Brake (Hannibal Rising) en Olwen Fouéré (The Survivalist). De soundtrack is gecomponeerd door de onlangs overleden Jóhann Jóhannsson. Geregisseerd door Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow).

Regisseur en acteurs

 • Panos Cosmatos portait

  Panos Cosmatos

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Red Miller

 • Andrea Riseborough portait

  Andrea Riseborough

  Mandy Bloom

 • Linus Roache portait

  Linus Roache

  Jeremiah Sand

 • Richard Brake portait

  Richard Brake

  The Chemist

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  Caruthers

 • Ned Dennehy portait

  Ned Dennehy

  Brother Swan

 • Olwen Fouéré portait

  Olwen Fouéré

  Mother Marlene

 • Clément Baronnet portrait

  Clément Baronnet

  Brother Klopek

 • Alexis Julemont portait

  Alexis Julemont

  Brother Hanker

 • Line Pillet portrait

  Line Pillet

  Sister Lucy

 • Ivailo Dimitrov portait

  Ivailo Dimitrov

  Skratch

 • Hayley Saywell portrait

  Hayley Saywell

  Sis

 • Paul E. Painter portrait

  Paul E. Painter

  Cheddar Goblin (voice)

 • Sam Louwyck portait

  Sam Louwyck

  Actor

Trailers

Mandy

Benieuwd naar Mandy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mandy draait.

Mandy in de bioscoop

Mandy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mandy.

Mandy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mandy te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mandy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mandy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mandy torrent

Op zoek naar een torrent van Mandy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mandy zonder zorgen.

Mandy downloaden

Als Mandy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mandy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mandy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.