Manou the Swift

Manou the Swift

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Manou the Swift

Moeite met waar je nou Manou the Swift moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Manou the Swift

Bekijk nog 78 bronnen

Weten in welke bioscopen Manou the Swift draait?

Samenvatting

De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

Regisseur en acteurs

 • Christian Haas portrait

  Christian Haas

  Director

 • Andrea Block portrait

  Andrea Block

  Director

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  Manou's Father (voice)

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Manou's Mother (voice)

Trailers

Manou the Swift

Benieuwd naar Manou the Swift? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Manou the Swift draait.

Manou the Swift in de bioscoop

Manou the Swift draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Manou the Swift.

Manou the Swift streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Manou the Swift te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Manou the Swift een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Manou the Swift zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Manou the Swift torrent

Op zoek naar een torrent van Manou the Swift? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Manou the Swift zonder zorgen.

Manou the Swift downloaden

Als Manou the Swift binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Manou the Swift trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Manou the Swift de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.