Manou op de meeuwenschool

Manou op de meeuwenschool

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Manou op de meeuwenschool

Moeite met waar je nou Manou op de meeuwenschool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Manou op de meeuwenschool

Samenvatting

De kleine vogel Manou groeit op in een meeuwennest. Wanneer hij leert vliegen, ontdekt hij dat hij geen meeuw is zoals zijn vader en moeder, maar een zwaluw. Als hij enkele andere zwaluwen ontmoet, leert Manou wie hij écht is. Zal het hem lukken om de twee zo verschillende vogelfamilies samen te brengen en hen daarmee als ware held te beschermen tegen het gevaar?

Regisseur en acteurs

 • Christian Haas portrait

  Christian Haas

  Director

 • Andrea Block portrait

  Andrea Block

  Director

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  Manou's Father (voice)

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Manou's Mother (voice)

Trailers

Manou op de meeuwenschool

Benieuwd naar Manou op de meeuwenschool? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Manou op de meeuwenschool draait.

Manou op de meeuwenschool in de bioscoop

Manou op de meeuwenschool draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Manou op de meeuwenschool.

Manou op de meeuwenschool streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Manou op de meeuwenschool te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Manou op de meeuwenschool een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Manou op de meeuwenschool zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Manou op de meeuwenschool torrent

Op zoek naar een torrent van Manou op de meeuwenschool? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Manou op de meeuwenschool zonder zorgen.

Manou op de meeuwenschool downloaden

Als Manou op de meeuwenschool binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Manou op de meeuwenschool trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Manou op de meeuwenschool de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.