Maria by Callas

Maria by Callas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maria by Callas

Moeite met waar je nou Maria by Callas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Maria by Callas

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De documentaire Maria By Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's. De documentaire toont veertig jaar na haar dood persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is. Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film. Maria By Callas is een intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw.

Regisseur en acteurs

  • Tom Volf portrait

    Tom Volf

    Director

Trailers

Maria by Callas

Op zoek naar Maria by Callas? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Maria by Callas streamen

Het streamen van movies als Maria by Callas heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Maria by Callas waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Maria by Callas dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Maria by Callas downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Maria by Callas te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Maria by Callas torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Maria by Callas trailer

Weet je nog niet zeker of Maria by Callas jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.