Mario
%
87

Mario

Bekijk de trailer

Kijk Mario

Moeite met waar je nou Mario moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mario is een jonge succesvolle voetbalspeler en sinds kort is hij gek op Leon, een nieuwe speler in zijn team. Ze delen een appartement en daar is de liefde overgeslagen. Maar twee voetballers die op elkaar vallen is niet eerder vertoond. Vooral niet als de selectie voor het eerste elftal in Hamburg op handen is. Voorlopig denken ze alleen aan elkaar maar de eerste geruchten in de club doe als snel de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaren komen, maar hij wil Leon ook niet verliezen...

Regisseur en acteurs

 • Marcel Gisler portrait

  Marcel Gisler

  Director

 • Max Hubacher portait

  Max Hubacher

  Mario Lüthi

 • Aaron Altaras portait

  Aaron Altaras

  Leon Saldo

 • Jessy Moravec portrait

  Jessy Moravec

  Jenny Odermatt

 • Jürg Plüss portrait

  Jürg Plüss

  Daniel Lüthi

 • Doro Müggler portrait

  Doro Müggler

  Evelyn Lüthi

Trailers

Mario

Benieuwd naar Mario? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Mario kunt bekijken.

Mario streamen

Wil je Mario streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mario gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mario downloaden

movies als Mario kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mario. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mario. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mario torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mario te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mario trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mario je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!