Mario
%
87

Mario

Bekijk de trailer

Kijk Mario

Moeite met waar je nou Mario moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mario is een jonge succesvolle voetbalspeler en sinds kort is hij gek op Leon, een nieuwe speler in zijn team. Ze delen een appartement en daar is de liefde overgeslagen. Maar twee voetballers die op elkaar vallen is niet eerder vertoond. Vooral niet als de selectie voor het eerste elftal in Hamburg op handen is. Voorlopig denken ze alleen aan elkaar maar de eerste geruchten in de club doe als snel de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaren komen, maar hij wil Leon ook niet verliezen...

Regisseur en acteurs

 • Marcel Gisler portrait

  Marcel Gisler

  Director

 • Max Hubacher portait

  Max Hubacher

  Mario Lüthi

 • Aaron Altaras portait

  Aaron Altaras

  Leon Saldo

 • Jessy Moravec portrait

  Jessy Moravec

  Jenny Odermatt

 • Jürg Plüss portrait

  Jürg Plüss

  Daniel Lüthi

 • Doro Müggler portrait

  Doro Müggler

  Evelyn Lüthi

Trailers

Mario

Mario streamen

Mario streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Mario downloaden

Zin om Mario te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Mario te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Mario torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Mario makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Mario trailer

Wil je er zeker van zijn dat Mario jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.