Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mary Poppins Returns

Moeite met waar je nou Mary Poppins Returns moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mary Poppins Returns

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie.

Regisseur en acteurs

 • Rob Marshall portait

  Rob Marshall

  Director

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mary Poppins

 • Lin-Manuel Miranda portait

  Lin-Manuel Miranda

  Jack

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Topsy

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  William Weatherall Wilkins

 • Emily Mortimer portait

  Emily Mortimer

  Jane Banks

 • Ben Whishaw portait

  Ben Whishaw

  Michael Banks

 • Angela Lansbury portait

  Angela Lansbury

  Balloon Lady

 • Dick Van Dyke portait

  Dick Van Dyke

  Mr. Dawes Jr.

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Ellen

 • Pixie Davies portait

  Pixie Davies

  Actor

 • Nathanael Saleh portrait

  Nathanael Saleh

  Actor

 • Joel Dawson portrait

  Joel Dawson

  Actor

Trailers

Mary Poppins Returns

Benieuwd naar Mary Poppins Returns? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Mary Poppins Returns kunt bekijken.

Mary Poppins Returns streamen

Wil je Mary Poppins Returns streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mary Poppins Returns gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mary Poppins Returns downloaden

movies als Mary Poppins Returns kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mary Poppins Returns. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mary Poppins Returns. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mary Poppins Returns torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mary Poppins Returns te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mary Poppins Returns trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mary Poppins Returns je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!