Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mary Poppins Returns

Moeite met waar je nou Mary Poppins Returns moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mary Poppins Returns

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie.

Regisseur en acteurs

 • Rob Marshall portait

  Rob Marshall

  Director

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mary Poppins

 • Lin-Manuel Miranda portait

  Lin-Manuel Miranda

  Jack

 • Meryl Streep portait

  Meryl Streep

  Topsy

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  William Weatherall Wilkins

 • Emily Mortimer portait

  Emily Mortimer

  Jane Banks

 • Ben Whishaw portait

  Ben Whishaw

  Michael Banks

 • Angela Lansbury portait

  Angela Lansbury

  Balloon Lady

 • Dick Van Dyke portait

  Dick Van Dyke

  Mr. Dawes Jr.

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  Ellen

 • Pixie Davies portait

  Pixie Davies

  Actor

 • Nathanael Saleh portait

  Nathanael Saleh

  Actor

 • Joel Dawson portait

  Joel Dawson

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Mary Poppins Returns

Wil je Mary Poppins Returns kijken? De movie van Rob Marshall uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mary Poppins Returns op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mary Poppins Returns met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mary Poppins Returns downloaden

Het downloaden van Mary Poppins Returns is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mary Poppins Returns ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mary Poppins Returns streamen

Het streamen van Mary Poppins Returns heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mary Poppins Returns online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mary Poppins Returns kijkt. Ideaal!

Mary Poppins Returns torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mary Poppins Returns. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mary Poppins Returns trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mary Poppins Returns voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.