Mary Queen of Scots

Mary Queen of Scots

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mary Queen of Scots

Moeite met waar je nou Mary Queen of Scots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mary Queen of Scots

Bekijk nog 42 bronnen

Weten in welke bioscopen Mary Queen of Scots draait?

Samenvatting

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Op haar zestiende werd ze koningin van Frankrijk, op haar achttiende was ze al weduwe. Toch weerstond ze de druk om opnieuw in het huwelijk te treden. In plaats daarvan keerde ze terug naar haar geboorteland Schotland waar ze de troon opeiste. Maar Schotland valt net als Engeland onder de heerschappij van Koningin Elizabeth I (Margot Robbie). De twee jonge koninginnen kijken zowel met angst als met fascinatie tegen elkaar op. Ze zijn rivalen op het gebied van macht en de liefde. Als vrouwelijke staatshoofden in een mannenwereld moeten ze allebei beslissen of ze een strategisch huwelijk willen sluiten, of dat ze onafhankelijk willen blijven. Mary is vastbesloten om meer te worden dan een boegbeeld voor de Schotten. Ze wil aanspraak maken op de Engelse troon, waarmee ze de heerschappij van Elizabeth bedreigt. Bedrog en samenzweringen in beide hofhoudingen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar en zullen uiteindelijke de loop van de geschiedenis bepalen. Verder met o.a. Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle met David Tennant en Guy Pearce.

Regisseur en acteurs

 • Josie Rourke portrait

  Josie Rourke

  Director

 • Saoirse Ronan portait

  Saoirse Ronan

  Mary Stuart

 • Margot Robbie portait

  Margot Robbie

  Queen Elizabeth I

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  Actor

 • David Tennant portait

  David Tennant

  Anthony Babington

 • Jack Lowden portait

  Jack Lowden

  Lord Darnley

 • Joe Alwyn portait

  Joe Alwyn

  Robert Dudley

 • Maria Dragus portait

  Maria Dragus

  Mary Fleming

 • Eileen O'Higgins portait

  Eileen O'Higgins

  Mary Beaton

 • Liah O'Prey portait

  Liah O'Prey

  Mary Livingston

 • Izuka Hoyle portrait

  Izuka Hoyle

  Mary Seton

 • Brendan Coyle portait

  Brendan Coyle

  Earl of Lennox

 • Martin Compston portait

  Martin Compston

  Earl of Bothwell

 • Gemma Chan portait

  Gemma Chan

  Bess of Hardwick

 • Ismael Cruz Córdova portait

  Ismael Cruz Córdova

  Rizzio

 • Lee Starkey portrait

  Lee Starkey

  Nobleman

 • Kal Sabir portrait

  Kal Sabir

  Moray Man #3

Trailers

Mary Queen of Scots

Benieuwd naar Mary Queen of Scots? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Mary Queen of Scots draait.

Mary Queen of Scots in de bioscoop

Mary Queen of Scots draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Mary Queen of Scots.

Mary Queen of Scots streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Mary Queen of Scots te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Mary Queen of Scots een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Mary Queen of Scots zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Mary Queen of Scots torrent

Op zoek naar een torrent van Mary Queen of Scots? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Mary Queen of Scots zonder zorgen.

Mary Queen of Scots downloaden

Als Mary Queen of Scots binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Mary Queen of Scots trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Mary Queen of Scots de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.