Master of the Universe
%
72

Master of the Universe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Master of the Universe

Moeite met waar je nou Master of the Universe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Master of the Universe

Samenvatting

Op een leegstaande verdieping van een bank in Frankfurt vertelt de Duitse voormalig investment banker Rainer Voss openhartig over de hypnotiserende dagelijkse praktijk van de financiële dienstverlening, waarmee hij soms miljoenen dollars per dag verdiende. Net als veel andere jonge handelaren maakte Voss tijdens de kapitalistische gloriedagen in de jaren tachtig een bliksemcarrière waarin weinig vragen gesteld werden en de kansen tot in de hemel reikten. Tegen het decor van glanzende kantoorflats slentert de inmiddels ontslagen vijftiger wat beschroomd over de verlaten handelsvloer en door de lege vergaderzalen en blikt hij terug op die voorbije, megalomane tijden – alsof Wall Street's Gordon Gekko terugkeert op de plaats delict. Met zijn zes tot acht beeldschermen waande ook Voss zich destijds een master of the universe die met één druk op de knop invloed uitoefende aan de andere kant van de wereld. Maar de wereld werd steeds minder overzichtelijk, gevolgen werden onvoorspelbaar, tot ten slotte de luchtbel uiteenspatte. Naast persoonlijke ontboezemingen laat Voss ook zijn licht schijnen op de huidige economische situatie in Europa, en verklaart hij waarom banken niet gauw van koers zullen veranderen of ooit transparant te werk kunnen gaan. Een uniek, maar ontmoedigend inkijkje in deze wereldvreemde branche.

Regisseur en acteurs

 • Marc Bauder portrait

  Marc Bauder

  Director

 • Rainer Voss portrait

  Rainer Voss

  Rainer Voss

 • Angela Merkel portrait

  Angela Merkel

  Angela Merkel

Trailers

Master of the Universe

Master of the Universe streamen

Master of the Universe streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Master of the Universe downloaden

Zin om Master of the Universe te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Master of the Universe te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Master of the Universe torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Master of the Universe makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Master of the Universe trailer

Wil je er zeker van zijn dat Master of the Universe jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.