Maximum Ride
%
38

Maximum Ride

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maximum Ride

Moeite met waar je nou Maximum Ride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Maximum Ride

Samenvatting

Zes unieke jongeren ontsnappen uit een lab maar zijn gedwongen terug te keren naar de gevaarlijke plek als één van hen gevangen wordt.

Regisseur en acteurs

 • Jay Martin portait

  Jay Martin

  Director

 • Allie Marie Evans portait

  Allie Marie Evans

  Max

 • Patrick Johnson portait

  Patrick Johnson

  Fang

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Jeb Batchelder

 • Lyliana Wray portait

  Lyliana Wray

  Angel

 • Tina Huang portait

  Tina Huang

  Dr. Rosen

 • Luke Gregory Crosby portait

  Luke Gregory Crosby

  Ari

 • Gavin Lewis portait

  Gavin Lewis

  Gazzy

Trailers

Maximum Ride

Benieuwd naar Maximum Ride? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Maximum Ride kunt bekijken.

Maximum Ride streamen

Wil je Maximum Ride streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Maximum Ride gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Maximum Ride downloaden

movies als Maximum Ride kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Maximum Ride. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Maximum Ride. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Maximum Ride torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Maximum Ride te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Maximum Ride trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Maximum Ride je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!