Maximum Ride
%
38

Maximum Ride

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maximum Ride

Moeite met waar je nou Maximum Ride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Maximum Ride

Samenvatting

Zes unieke jongeren ontsnappen uit een lab maar zijn gedwongen terug te keren naar de gevaarlijke plek als één van hen gevangen wordt.

Regisseur en acteurs

 • Jay Martin portrait

  Jay Martin

  Director

 • Allie Marie Evans portait

  Allie Marie Evans

  Max

 • Patrick Johnson portait

  Patrick Johnson

  Fang

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Jeb Batchelder

 • Lyliana Wray portait

  Lyliana Wray

  Angel

 • Tina Huang portait

  Tina Huang

  Dr. Rosen

 • Luke Gregory Crosby portrait

  Luke Gregory Crosby

  Ari

 • Gavin Lewis portrait

  Gavin Lewis

  Gazzy

Trailers

Maximum Ride

Zin om Maximum Ride lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Maximum Ride te bekijken voor je op een rijtje.

Maximum Ride downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Maximum Ride downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Maximum Ride. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Maximum Ride er ook in SD heel goed uit.

Maximum Ride streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Maximum Ride net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Maximum Ride hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Maximum Ride helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Maximum Ride torrent

Denk je dat je om Maximum Ride te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Maximum Ride trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Maximum Ride de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.