Maximum Ride
%
38

Maximum Ride

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maximum Ride

Moeite met waar je nou Maximum Ride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Maximum Ride

Samenvatting

Based on the phenomenal, bestselling book series by James Patterson, Maximum Ride is the extraordinary journey of six DNA-enhanced young orphans with the ability to fly — on a mission to rescue the youngest of their flock while discovering the diabolical, scientific secrets of how they came to exist. Their leader is Max, wise beyond her years, who must summon all her courage and acumen to outmaneuver the brutal half-human/half-wolf creations known as "Erasers", confront her own inner demons and ultimately face a stunning betrayal.

Regisseur en acteurs

 • Jay Martin portrait

  Jay Martin

  Director

 • Allie Marie Evans portait

  Allie Marie Evans

  Max

 • Patrick Johnson portait

  Patrick Johnson

  Fang

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Jeb Batchelder

 • Lyliana Wray portait

  Lyliana Wray

  Angel

 • Tina Huang portait

  Tina Huang

  Dr. Rosen

 • Luke Gregory Crosby portrait

  Luke Gregory Crosby

  Ari

 • Gavin Lewis portrait

  Gavin Lewis

  Gazzy

Trailers

Maximum Ride

Wil je Maximum Ride kijken? De movie van Jay Martin uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Maximum Ride op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Maximum Ride met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Maximum Ride downloaden

Het downloaden van Maximum Ride is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Maximum Ride ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Maximum Ride streamen

Het streamen van Maximum Ride heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Maximum Ride online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Maximum Ride kijkt. Ideaal!

Maximum Ride torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Maximum Ride. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Maximum Ride trailer

Bekijk eerst even de trailer van Maximum Ride voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.