Maximum Ride
4.2

Maximum Ride

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maximum Ride

Moeite met waar je nou Maximum Ride moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Maximum Ride

Samenvatting

Zes unieke jongeren ontsnappen uit een lab maar zijn gedwongen terug te keren naar de gevaarlijke plek als één van hen gevangen wordt.

Regisseur en acteurs

 • Jay Martin portait

  Jay Martin

  Director

 • Allie Marie Evans portait

  Allie Marie Evans

  Max

 • Patrick Johnson portait

  Patrick Johnson

  Fang

 • Peter O'Brien portait

  Peter O'Brien

  Jeb Batchelder

 • Lyliana Wray portait

  Lyliana Wray

  Angel

 • Tina Huang portait

  Tina Huang

  Dr. Rosen

 • Luke Gregory Crosby portait

  Luke Gregory Crosby

  Ari

 • Gavin Lewis portait

  Gavin Lewis

  Gazzy

Trailers

Maximum Ride

Zin om naar Maximum Ride te kijken? Ga Maximum Ride dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Maximum Ride te kunnen zien.

Maximum Ride torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Maximum Ride toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Maximum Ride. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Maximum Ride streamen

Maximum Ride is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Maximum Ride lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Maximum Ride kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Maximum Ride in de bioscoop

Ook Maximum Ride laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Maximum Ride trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Maximum Ride.