Que Dios nos perdone
%
68

Que Dios nos perdone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Que Dios nos perdone

Moeite met waar je nou Que Dios nos perdone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Que Dios nos perdone

Samenvatting

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise en zijn anderhalf miljoen gelovigen in afwachting van paus Benedictus XVI. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen. De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo), beiden niet vrij van persoonlijke problemen, worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Sorogoyen portrait

  Rodrigo Sorogoyen

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Luis Velarde

 • Roberto Álamo portait

  Roberto Álamo

  Javier Alfaro

 • Javier Pereira portait

  Javier Pereira

  Andrés Bosque

 • Luis Zahera portait

  Luis Zahera

  Alonso

 • Raúl Prieto portait

  Raúl Prieto

  Bermejo

 • María Ballesteros portrait

  María Ballesteros

  Rosario

 • Maria de Nati portrait

  Maria de Nati

  Nati

 • Teresa Lozano portrait

  Teresa Lozano

  Amalia

Trailers

Que Dios nos perdone

Que Dios nos perdone streamen

Que Dios nos perdone streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Que Dios nos perdone downloaden

Zin om Que Dios nos perdone te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Que Dios nos perdone te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Que Dios nos perdone torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Que Dios nos perdone makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Que Dios nos perdone trailer

Wil je er zeker van zijn dat Que Dios nos perdone jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.