Que Dios nos perdone
%
68

Que Dios nos perdone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Que Dios nos perdone

Moeite met waar je nou Que Dios nos perdone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Que Dios nos perdone

Samenvatting

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise en zijn anderhalf miljoen gelovigen in afwachting van paus Benedictus XVI. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen. De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo) – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor. Roberto Álamo (La piel que habito)) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in deze pakkende film vol suspense. De psychologische crime thriller van Rodrigo Sorogoyen (Stockholm)) was een groot succes in Spanje en Frankrijk. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Sorogoyen portrait

  Rodrigo Sorogoyen

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Luis Velarde

 • Roberto Álamo portait

  Roberto Álamo

  Javier Alfaro

 • Javier Pereira portait

  Javier Pereira

  Andrés Bosque

 • Luis Zahera portait

  Luis Zahera

  Alonso

 • Raúl Prieto portait

  Raúl Prieto

  Bermejo

 • María Ballesteros portrait

  María Ballesteros

  Rosario

 • Maria de Nati portrait

  Maria de Nati

  Nati

 • Teresa Lozano portrait

  Teresa Lozano

  Amalia

Trailers

Que Dios nos perdone

Benieuwd naar Que Dios nos perdone? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Que Dios nos perdone draait.

Que Dios nos perdone in de bioscoop

Que Dios nos perdone draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Que Dios nos perdone.

Que Dios nos perdone streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Que Dios nos perdone te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Que Dios nos perdone een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Que Dios nos perdone zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Que Dios nos perdone torrent

Op zoek naar een torrent van Que Dios nos perdone? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Que Dios nos perdone zonder zorgen.

Que Dios nos perdone downloaden

Als Que Dios nos perdone binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Que Dios nos perdone trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Que Dios nos perdone de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.