Que Dios nos perdone
%
68

Que Dios nos perdone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Que Dios nos perdone

Moeite met waar je nou Que Dios nos perdone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Que Dios nos perdone

Samenvatting

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid werken twee rechercheurs aan een zaak waarbij een gewelddadige seriemoordenaar het heeft voorzien op oudere vrouwen. In de hitte van de Spaanse miljoenenstad worden in diezelfde periode massale straatprotesten georganiseerd tegen de economische malaise en zijn anderhalf miljoen gelovigen in afwachting van paus Benedictus XVI. Het bezorgt de veiligheidsdiensten de nodige kopzorgen. De gesloten workaholic Velarde (Antonio de la Torre) en de explosieve Alfaro (Roberto Alamo) – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – worden dan ook geacht dit zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor. Roberto Álamo (La piel que habito)) en Antonio de la Torre (La isla minima, The Fury of a Patient Man) spelen de hoofdrollen in deze pakkende film vol suspense. De psychologische crime thriller van Rodrigo Sorogoyen (Stockholm)) was een groot succes in Spanje en Frankrijk. In San Sebastian won de film de juryprijs voor beste scenario; Roberto Álamo werd voor zijn vertolking bekroond met een Goya, Feroz en José María Award.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Sorogoyen portrait

  Rodrigo Sorogoyen

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Luis Velarde

 • Roberto Álamo portait

  Roberto Álamo

  Javier Alfaro

 • Javier Pereira portait

  Javier Pereira

  Andrés Bosque

 • Luis Zahera portait

  Luis Zahera

  Alonso

 • Raúl Prieto portait

  Raúl Prieto

  Bermejo

 • María Ballesteros portrait

  María Ballesteros

  Rosario

 • Maria de Nati portrait

  Maria de Nati

  Nati

 • Teresa Lozano portrait

  Teresa Lozano

  Amalia

Trailers

Que Dios nos perdone

Wil je Que Dios nos perdone kijken? De movie van Rodrigo Sorogoyen uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Que Dios nos perdone op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Que Dios nos perdone met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Que Dios nos perdone downloaden

Het downloaden van Que Dios nos perdone is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Que Dios nos perdone ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Que Dios nos perdone streamen

Het streamen van Que Dios nos perdone heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Que Dios nos perdone online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Que Dios nos perdone kijkt. Ideaal!

Que Dios nos perdone torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Que Dios nos perdone. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Que Dios nos perdone trailer

Bekijk eerst even de trailer van Que Dios nos perdone voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.