Maya de bij: De Honingspelen
%
75

Maya de bij: De Honingspelen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Maya de bij: De Honingspelen

Moeite met waar je nou Maya de bij: De Honingspelen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Maya de bij: De Honingspelen

Samenvatting

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Regisseur en acteurs

 • Noel Cleary portrait

  Noel Cleary

  Director

 • Sergio Delfino portrait

  Sergio Delfino

  Director

 • Coco Jack Gillies portait

  Coco Jack Gillies

  Maya (voice)

 • Benson Jack Anthony portait

  Benson Jack Anthony

  Willi (voice)

 • Richard Roxburgh portait

  Richard Roxburgh

  Flip (voice)

 • Justine Clarke portait

  Justine Clarke

  Queen (voice)

 • Marney McQueen portait

  Marney McQueen

  Empress (voice)

 • Peter McAllum portait

  Peter McAllum

  Mantis (voice)

 • Linda Ngo portrait

  Linda Ngo

  Violet (voice)

 • Cam Ralph portrait

  Cam Ralph

  Bedford (voice)

 • Jordan Hare portrait

  Jordan Hare

  Spinder (voice)

Trailers

Maya de bij: De Honingspelen

Benieuwd naar Maya de bij: De Honingspelen? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Maya de bij: De Honingspelen draait.

Maya de bij: De Honingspelen in de bioscoop

Maya de bij: De Honingspelen draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Maya de bij: De Honingspelen.

Maya de bij: De Honingspelen streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Maya de bij: De Honingspelen te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Maya de bij: De Honingspelen een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Maya de bij: De Honingspelen zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Maya de bij: De Honingspelen torrent

Op zoek naar een torrent van Maya de bij: De Honingspelen? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Maya de bij: De Honingspelen zonder zorgen.

Maya de bij: De Honingspelen downloaden

Als Maya de bij: De Honingspelen binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Maya de bij: De Honingspelen trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Maya de bij: De Honingspelen de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.