McQueen

McQueen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk McQueen

Moeite met waar je nou McQueen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor McQueen

Samenvatting

Een intiem portret van het buitengewone leven, werk en talent van modeontwerper Alexander McQueen. Door middel van exclusieve interviews met zijn beste vrienden en familie, archiefbeelden, schitterende visuals en muziek is Mcqueen een authentieke lofzang en een aangrijpend portret van de bevlogen, maar tegelijkertijd gekwelde mode-visionair.

Regisseur en acteurs

 • Ian Bonhôte portrait

  Ian Bonhôte

  Director

 • Peter Ettedgui portrait

  Peter Ettedgui

  Director

 • Alexander McQueen portrait

  Alexander McQueen

  Actor

Trailers

McQueen

Zin om McQueen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om McQueen te bekijken voor je op een rijtje.

McQueen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je McQueen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van McQueen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet McQueen er ook in SD heel goed uit.

McQueen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je McQueen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je McQueen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je McQueen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

McQueen torrent

Denk je dat je om McQueen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

McQueen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of McQueen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.