McQueen

McQueen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk McQueen

Moeite met waar je nou McQueen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor McQueen

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Een intiem portret van het buitengewone leven, werk en talent van modeontwerper Alexander McQueen. Door middel van exclusieve interviews met zijn beste vrienden en familie, archiefbeelden, schitterende visuals en muziek is Mcqueen een authentieke lofzang en een aangrijpend portret van de bevlogen, maar tegelijkertijd gekwelde mode-visionair.

Regisseur en acteurs

 • Ian Bonhôte portrait

  Ian Bonhôte

  Director

 • Peter Ettedgui portrait

  Peter Ettedgui

  Director

 • Alexander McQueen portrait

  Alexander McQueen

  Actor

Trailers

McQueen

Wil je McQueen kijken? De movie van Ian Bonhôte uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om McQueen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om McQueen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

McQueen downloaden

Het downloaden van McQueen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je McQueen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

McQueen streamen

Het streamen van McQueen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je McQueen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar McQueen kijkt. Ideaal!

McQueen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van McQueen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

McQueen trailer

Bekijk eerst even de trailer van McQueen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.