Meester Kikker
%
67

Meester Kikker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Meester Kikker

Moeite met waar je nou Meester Kikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Meester Kikker

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

When they learn their teacher can't help but turn into a frog, a group of children sets out to protect him against a predator and help him keep his job.

Regisseur en acteurs

 • Anna van der Heide portrait

  Anna van der Heide

  Director

 • Jeroen Spitzenberger portrait

  Jeroen Spitzenberger

  Actor

 • Paul R. Kooij portrait

  Paul R. Kooij

  Actor

 • Bobby van Vleuten portrait

  Bobby van Vleuten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Wine Dierickx portrait

  Wine Dierickx

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Meester Kikker

Meester Kikker streamen

Meester Kikker streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Meester Kikker downloaden

Zin om Meester Kikker te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Meester Kikker te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Meester Kikker torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Meester Kikker makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Meester Kikker trailer

Wil je er zeker van zijn dat Meester Kikker jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.