Meester Kikker
%
67

Meester Kikker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Meester Kikker

Moeite met waar je nou Meester Kikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Meester Kikker

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

De leerlingen van meester Frans ontdekken dat hij soms in een kikker verandert en besluiten hem te helpen. Als kikker is hij namelijk erg kwetsbaar, zeker voor gemene ooievaren.

Regisseur en acteurs

 • Anna van der Heide portrait

  Anna van der Heide

  Director

 • Jeroen Spitzenberger portrait

  Jeroen Spitzenberger

  Actor

 • Paul R. Kooij portrait

  Paul R. Kooij

  Actor

 • Bobby van Vleuten portrait

  Bobby van Vleuten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Wine Dierickx portrait

  Wine Dierickx

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Meester Kikker

Wil je Meester Kikker kijken? De movie van Anna van der Heide uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Meester Kikker op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Meester Kikker met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Meester Kikker downloaden

Het downloaden van Meester Kikker is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Meester Kikker ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Meester Kikker streamen

Het streamen van Meester Kikker heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Meester Kikker online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Meester Kikker kijkt. Ideaal!

Meester Kikker torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Meester Kikker. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Meester Kikker trailer

Bekijk eerst even de trailer van Meester Kikker voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.