Meester Kikker
%
67

Meester Kikker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Meester Kikker

Moeite met waar je nou Meester Kikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Meester Kikker

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De leerlingen van meester Frans ontdekken dat hij soms in een kikker verandert en besluiten hem te helpen. Als kikker is hij namelijk erg kwetsbaar, zeker voor gemene ooievaren.

Regisseur en acteurs

 • Anna van der Heide portrait

  Anna van der Heide

  Director

 • Jeroen Spitzenberger portrait

  Jeroen Spitzenberger

  Actor

 • Paul R. Kooij portrait

  Paul R. Kooij

  Actor

 • Bobby van Vleuten portrait

  Bobby van Vleuten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Wine Dierickx portrait

  Wine Dierickx

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Meester Kikker

Wil je Meester Kikker kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Meester Kikker streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Meester Kikker niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Meester Kikker zelfs gratis bekijken.

Meester Kikker downloaden

Wil je Meester Kikker ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Meester Kikker overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Meester Kikker torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Meester Kikker is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Meester Kikker trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Meester Kikker de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.