Zappbios: Meester Kikker
%
67

Zappbios: Meester Kikker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zappbios: Meester Kikker

Moeite met waar je nou Zappbios: Meester Kikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zappbios: Meester Kikker

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De leerlingen van meester Frans ontdekken dat hij soms in een kikker verandert en besluiten hem te helpen. Als kikker is hij namelijk erg kwetsbaar, zeker voor gemene ooievaren.

Regisseur en acteurs

 • Anna van der Heide portrait

  Anna van der Heide

  Director

 • Jeroen Spitzenberger portrait

  Jeroen Spitzenberger

  Actor

 • Paul R. Kooij portrait

  Paul R. Kooij

  Actor

 • Bobby van Vleuten portrait

  Bobby van Vleuten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Wine Dierickx portrait

  Wine Dierickx

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

Trailers

Zappbios: Meester Kikker

Zin om Zappbios: Meester Kikker lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Zappbios: Meester Kikker te bekijken voor je op een rijtje.

Zappbios: Meester Kikker downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Zappbios: Meester Kikker downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Zappbios: Meester Kikker. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Zappbios: Meester Kikker er ook in SD heel goed uit.

Zappbios: Meester Kikker streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Zappbios: Meester Kikker net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Zappbios: Meester Kikker hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Zappbios: Meester Kikker helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Zappbios: Meester Kikker torrent

Denk je dat je om Zappbios: Meester Kikker te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Zappbios: Meester Kikker trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Zappbios: Meester Kikker de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.